Otomotiv sektörüne kan geldi - Artık piyasa altında araba satın alınabilecek!

Türk otomotiv sektöründe devrim niteliğinde gelişmeler yaşanıyor. Buna göre artık yenilenmiş telefon gibi yenilenmiş araç satın alınabilecek. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Otomotiv sektörüne kan geldi - Artık piyasa altında araba satın alınabilecek!

Türk otomotiv pazarına yeni soluk geliyor. Artık yenilenmiş telefon gibi yenilenmiş araçlar da piyasaya sürülecek. Üstelik Kayserilinin cebine uyacak fiyatlar ile satın alınabilecek.

Kayseri'de trafikte en çok görülen otomotiv markası Renault, Türkiye'de ikinci el araç modellerini yenileyerek tekrar satışa sundu. A Haber'de yer alan habere göre, bu adımla birlikte ikinci el araçlar piyasanın altında bir fiyattan satılarak vatandaşların daha kolay şekilde otomobil satın almasına olanak sağlaması bekleniyor.

Renault yenilenmiş araç nasıl oluyor?

Yenilenmiş araçlar da aynı yenilenmiş telefonlar mantığında satışa sunuluyor. Telefonlar nasıl ki estetik ve yazılım açısından yenilenip formatlanıyorsa Renault araçlar da test sürüşleri, ekspertiz, teşhis, mekanik ve karoser onarımının yanı sıra boya işlemleri, Renault estetik süreci (ayrıntılı iç dış temizlik), kalite kontrolü gibi işlemlerden geçerek satışa çıkarılıyor.

Fabrikada yenilenen tüm araçlarda firma tarafından onaylı yedek parçaların kullanıldığı belirtiliyor. Fiyat listesinde yer alan otomobiller piyasada bulunan 2. el araçların fiyatına uygun şekilde satışa çıkarıldığı belirtiliyor. Buna göre 300 bin TL'den başlayan yenilenmiş araç fiyatları 1 milyon TL'ye kadar çıkabiliyor.

Volkswagen, Opel, Dacia, Hyundai...

Fabrikanın Renault, Dacia, Fiat, Opel, Nissan, Ford, Peugeot, Volkswagen, Citroen, Hyundai, BMW, Kia, Toyota, Skoda, Audi, Seat, Honda, Land Rover, Jeep, Suzuki, Alfa Romeo, Chevrolet, Daihatsu, Jaguar, Porsche ve Volvo markaların ikinci el araçlarını yenileme işlemine başladığı ifade ediliyor.