Kayseri'de fiyatlar düşüyor - Herkes o günü bekliyor!

Ülke genelinde otogaza indirim bekleniyor. Akaryakıt fiyatlarından cebi yanan Kayserili sürücüler o günü bekliyor. Peki benzin veya motorine indirim gelecek mi? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Kayseri'de fiyatlar düşüyor - Herkes o günü bekliyor!

Kayserililer bu sabah da gözünü indirim haberleriyle açtı. Sürücüler otogaz indiriminin geçerli olacağı tarihi araştırıyor. İndirime göre Kayseri'de tabelalar değişecek. Buna göre otogaza 1 lira 5 kuruş indirim gelmesi bekleniyor.

Akaryakıt fiyatlarındaki dalgalanma vatandaşların kafasını karışltırıyor. Sürücü aracına yakıt alıyor. Daha sonraki günlerde benzinliğe gittiğinde fiyatların değişikliğiyle karşı karşıya kalıyor. Akaryakıt istastonunda şaşkınlık yaşamamak adına Kayserililer de zam-indirim haberlerini yakından takip ediyor.

Kayseri'de fiyatlar düşüyor - Herkes o günü bekliyor!

Benzin ve motorine indirim gelecek mi?

LPG otogaza da 4 Haziran Salı gününden itibaren geçerli olmak üzere yaklaşık 1 lira 5 kuruş indirim gelmesi bekleniyor. İndirimin net miktarının bugünkü oluşacak kura göre netleşeceği belirtiliyor.

Otogaza en son bu ayın başında 1 lira 64 kuruş zam yapılmıştı. İndirim gelmesi halinde Kayseri'de otogaz fiyatları yaklaşık 19,79 TL civarına gerileyecek.

Öte yandan, benzin ve motorin fiyatlarında ise herhangi bir değişiklik beklenmedi ifade edildi.