OSB'de sular durulmuyor

Yarın yapılacak OSB Genel Kurul'u öncesi, OSB'de yaşanan olaylar gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Bu kez de İyi Parti İl Başkanı Sebati Ataman ile MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak OSB için karşı karşıya geldi.

OSB'de sular durulmuyor

Dün Gerçek Haber gazetesinden Recep Bulut’un kaleme aldığı habere göre, bir restoranda yapılan toplantıda Ak Parti Genel Başkanı Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, MHP Milletvekili Baki Ersoy, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Ak Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak cuma günü yapılacak OSB genel kurulunu ele alarak değerlendirildiği öne sürüldü.

Bunun üzerine bir açıklama yapan  İYİ Parti Kayseri İl Başkanı Sebati Ataman, OSB yönetim kurulu öncesi siyasilerin yaşanan olaylara müdahil olduğunu belirterek, “Neden siyasiler olarak bu işlere karışıyorsunuz?” diye sordu.

MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak da, Sebati Ataman’a cevaben, “Kusura  bakmayın sayın Ataman, biz istişarede ve birlikte hayır olduğuna inanlardanız. Bu konuda sizden akıl ya da referans alacak da değiliz” diyerek cevap verdi. 

 

NEDEN BU İŞLERE KARIŞIYORSUNUZ?

İYİ Parti Kayseri İl Başkanı Sebati Ataman Organize Sanayi Bölgesi yönetiminde yaşanan olaylar ile ilgili yazılı açıklama yaptı. Sebati Ataman, OSB yönetim kurulu öncesi siyasilerin yaşanan olaylara müdahil olduğunu belirterek, “Neden siyasiler olarak bu işlere karışıyorsunuz?” diye sordu.

Sebati Ataman, Kayseri’nin tüm ülkede OSB’de yaşanan olaylar ile anıldığını belirterek, “Uzun zamandır sadece şehrimizde değil maalesef tüm yurtta Kayseri’miz Organize Sanayi Bölgesi’nde yaşanan olaylar ile anılır oldu.Sanayicilerimiz de bu durumdan son derece rahatsız. Talas’da bir restaurantta Sayın Özhaseki, MHP Milletvekili Sayın Ersoy, Büyükşehir Belediye Başkanı,  AKP İl Başkanı, MHP il başkanı OSB genel kurulunu ele almış.  Konu; Divan başkanı kim olacakmış, hayırdır beyler neden siz karar veriyorsunuz?  Bu şehrin sanayicisi karar veremez mi?  Neden siyasiler olarak bu işlere karışıyorsunuz” dedi.

 

BEYLER BU ŞEHİR SADECE SİZİN DEĞİL

Sebati Ataman, konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

“Tüm ülkede konuşulur duruma getirdiğiniz ve sanayicimizi bile bölen, ayrıştıran, “ya tarafsın ya bertarafsın” durumuna getiren bu durumun sorumluları sizlersiniz, hep ben, hep biz olacağız diyerek yapmış olduğunuz bilek güreşiniz şehrimize zarar veriyor farkında değil misiniz, ya da biz olmazsak gerisi tufan anlayışında mısınız? Beyler Kayseri Spor sadece sizin takımınız değil, beyler Organize sanayi sadece sizin değil, beyler Serbest Bölge sadece sizin değil.  Beyler bu şehir sadece sizin değil. Şahsım devleti anlayışını, şahsım şehri anlayışı durumuna getirmeniz bu şehre yapacağınız en büyük ihanet olacaktır ve günü geldiğinde bu şehrin sanayicisi, işçisi, memuru, esnafı size bunu hatırlatacaktır.”

ATAMAN HASET VE İHTİRASLA BİR AÇIKLAMA YAPTI

Bu açıklama üzerine toplantıya katıldığı öne sürülen MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak’tan cevap gecikmedi. MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak, Sebati Ataman’ın daha çok hasetle ve biraz da ihtirasla bir açıklama yaptığını vurgulayarak, ““Bizlerin bir sorunun çözülmesi için gösterdiğimiz çabayı eleştiriyor. Kusura bakmayın Sayın Ataman, biz istişarede ve birlikte hayır olduğuna inanlardanız. Bu konuda sizden akıl ya da referans alacak da değiliz. İhanet üzerine kurulan bir partinin temsilcisi olarak mı bizi ihanetle suçluyorsunuz?” dedi.

Adnan İncetoprak, şehrin sorunlarının çözümünde her zaman yer alacaklarını ifade eden İncetoprak, “Oturduğumuz koltuklardan dil uzatmak yerine, sorumluluk sahibi olarak çalışmayı kendimize ödev biliyoruz. Bu şehirde yaşayan her vatandaşımız gibi OSB'mize de, Kayserispor'umuza da bizim değerimiz olarak bakıyoruz. MHP olarak bu şehrin bütün sorunlarının çözümü için kıymetli milletvekillerimizle birlikte taşın altına gövdemizi de koymaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

>>Dilek Bayram