OSB'de seçim heyecanı

Organize Sanayi Bölgesi'nde bugün yönetim kurulu seçimi yapılacak. Bin 200 sanayicinin oy kullanacağı seçimde Mevcut Başkan Tahir Nursaçan ile işadamı Ergün Bilen'in listeleri yarışacak.

OSB'de seçim heyecanı

Kayseri’nin en büyük organize sanayi bölgesi olan 1. Organize Sanayi Bölgesi’nde bugün seçim heyecanı yaşanacak. Bugün saat 17.00’de Ommer Otel’de yapılacak olağan genel kurul toplantısında OSB’yi 2 yıl idare edecek başkan ve yönetim kurulu seçilecek. 1200’e yakın sanayicinin oy kullanma hakkına sahip olduğu genel kurulda, bir önceki dönem başkan seçilen Tahir Nursaçan yeniden aday olduğunu ilan etti.
 
OSB’de yıllarca başkanlık yapan Ahmet Hasyüncü’ye karşı seçim kazanan Nursaçan, aynı ekibiyle yönetime yeniden talip oldu.
 
Nursaçan’a rakip ise, bir önceki seçimde aday olacağı kamuoyuna konuşulan ancak son anda adaylıktan vazgeçen işadamı Ergün Bilen oldu. Seçim çalışmalarına aylar öncesinde başlayan ve birçok proje açıklayan Bilen, hem tecrübeli hem de dinamik bir liste ile yönetime talip olduğunu duyurdu.
 
Çok çekişmeli geçecek bir yarışa sahne olacak seçimde her iki adayın da kazanma şansının bir birine yakın olduğu ifade edilirken, Kayseri kamuoyu seçimden çıkacak sonucu büyük bir merakla bekliyor. HABER: NURAY CANBULATEL