OSB Teknik Koleji grubunu lider tamamladı

KADINLAR 2'nci Ligi 6'ıncı grupta mücadele eden OSB Teknik Koleji Spor hafta sonu Antakya Belediye'yi yenerek grup lideri olmayı garantiledi.

OSB Teknik Koleji grubunu lider tamamladı

Kayseri temsilcisi takım, bu sonuçla play-off'lara kalmaya hak kazandı.
Ligin bitimine 2 hafta kala en yakın takipçisi ile arasındaki puan farkını 7'ye çıkartan OSB Teknik Koleji Spor grup lideri olmayı garantiledi. Bu sezon ligde yenilgi yüzü görmeyen Kayseri temsilcisi, hafta sonu en yakın takipçisi Antakya Belediye'ye konuk oldu. İlk seti 7 sayı ile ev sahibi kazanırken OSB Teknik Koleji Spor 2'nci seti 7 sayı ile kazanarak durumu 1-1'e getirdi. 3'üncü seti 6 sayı farkla önde tamamlayan takım, 4'üncü seti 8 sayı farkla yenilince maç uzatmaya gitti. Uzatma setini 3 sayı farkla kazanan OSB Teknik Koleji Spor, maçı 3-2'lik sonuçla yenerek ligin bitimine 2 hafta kala grubu lider tamamladı. Bu sonuçla Kayseri temsilcisi play-pff'larda mücadele etmeye hak kazandı.
BAŞKAN ÖZHAN: “BU ŞEHRE ŞAMPİYONLUK YAKIŞIR”
Kayseri OSB Teknik Koleji Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Adil Özhan Grubu lider olarak tamamlayan sporcularını kutlayarak “Bu şehre şampiyonluk yakışır” dedi.
Değişik yaş gruplarında 300'den fazla sporcuyla hizmet ettiklerini söyleyen Özhan, "Bu süre zarfında yaptığımız yatırımların meyvesi olarak Kadın Voleybol A takımımız geçtiğimiz hafta sonu gruplar aşamasında şu ana kadar oynadığı 13 maçın tamamını kazanarak son maçlar oynanmadan 16 kalifiye takım arasına adını grup lideri olarak yazdırmış ve 1. Lig hedefine emin adımlarla ilerlemeye devam etmiştir. Sultanlarımızı ve antrenörlerimiz Harun ve Seher Şahin’i kutluyorum. Tarihi ve yeri daha sonra federasyon tarafından ilan edilecek olan play-off müsabakaları ile yeni sezonda 1'inci Lig’de mücadele edecek 4 takım belirlenecek ve bu takımlardan biri de inşallah biz olacağız. 'Bu şehre şampiyonluk yakışır' sloganıyla çıktığımız yolculukta şehrimiz büyük bir teveccüh göstermiş, takımına sahip çıkmıştır. Adımızda Kayseri, armamızda Erciyes’i taşımanın sorumluluğunun bilinciyle bu teveccühe layık olmak için biz de kenetlenmiş durumdayız. Desteklerinizle Kayseri’ye şampiyonluk kupasıyla döneceğimizden şüpheniz olmasın" ifadelerini kullandı.