Ortaklaşa ev sahibi olma dönemi

Ziraat Bankası'ndan ev sahibi olmak isteyenler için müjdeli haber geldi. Ortaklaşa ev sahibi olma dönemi başladı. Kayserili vatandaşlar araştırıyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri bülteninde…

Ortaklaşa ev sahibi olma dönemi

Ziraat Bankası’ndan müjdeli haber geldi. Kayserili vatandaşlar araştırmaya başladı..

Ziraat Bankası’nın ortak konut kredisi kampanyası, yükselen konut maliyetleri karşısında vatandaşlara gerçekçi ve ulaşılabilir bir çözüm sunuyor. Türkiye’de bir ilke imza atarak ‘Ortaklaşa Konut Kredisi’ kampanyasını başlatan Ziraat Bankası dar gelirli vatandaşları sevindirdi. Bu kampanya sayesinde, vatandaşlar en fazla 5 kişiye kadar bir araya gelerek ortaklaşa ev sahibi olabiliyorlar.

Bu kampanya, birden fazla kişinin bir araya gelerek, gelirlerinden eksilen taksit tutarlarını azaltmayı ve böylece aile bütçelerine nefes aldırmayı hedefliyor.

Ortaklaşa ev sahibi olma dönemi

En az iki kişi, en fazla beş kişi olarak bu krediye başvurabilir ve düzenli bir gelire sahip olmaları gerekmektedir. Ayrıca, kredi için alınacak gayrimenkul üzerine ipotek tesis edilmesi ve ekspertiz raporu alınması zorunlulukları da bulunmaktadır.

Ev sahibi olmak isteyen dar gelirli vatandaşlar, bu fırsattan yararlanmak için Ziraat Bankası şubelerine gidip başvuruda bulunmaları yeterli.

Ziraat Bankası’nın web sitesinde yayınlanan duyuruda kampanya özellikleri açıklandı. Başvuru süreci, başvuru kanalları, gerekli belgeler ve geri ödeme seçenekleri Ziraat Bankası şubelerinden öğrenilecek. Biz de Kayseri Anadolu Haber olarak web sitedeki duyuruyu sizin için derledik ;

Ortaklaşa ev sahibi olma dönemi