ORAKAF'23 kapsamında düzenlenecek tiyatro iptal edildi!

Erciyes Üniversitesi, Orta Anadolu Kariyer Fuarı kapsamında düzenlenecek olan Evlilik Meselesi Liseliler ve Fenomen Cenazesi Tiyatrosu'nun iptal edildiğini duyurdu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

ORAKAF'23 kapsamında düzenlenecek tiyatro iptal edildi!

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı Yetenek Kazanımı ve Organizasyon Dairesi Başkanlığı’nın koordine ettiği 2023 yılı Yetenek Her Yerde Bölgesel Kariyer Fuarları, 2 gün sürecek.

Erciyes Üniversitesi’nin ev sahipliğinde ve 19 üniversitenin katılımıyla düzenlenen ORAKAF’23 fuarında flaş bir gelişme yaşandı. 

Erciyes Üniversitesi’nden yapılan açıklamada, Orta Anadolu Kariyer Fuarı kapsamında düzenlenecek olan Evlilik Meselesi Liseliler ve Fenomen Cenazesi Tiyatrosu’nun iptal edildiği belirtildi.

Açıklamada, “Pençe-Kilit Operasyonunda şehit düşen ve yaralanan askerlerimiz sebebiyle düzenleyicilerden gelen talep ve Komisyonumuzun uygun görüşü ile 26.12.2023 saat 16.50-18.00’de Evlilik Meselesi Liseliler ve Fenomen Cenazesi Tiyatrosu iptal edilmiştir” ifadelerine yer verildi.

Tiyatro oyunu, 26 Aralık’ta Doç. Dr. İbrahim Doğan ve Yozgat Bozok Üniversitesi İİBF Sanat ve Tiyatro Topluluğu tarafından oynanacaktı.