Onur Bulut, Fenerbahçe'ye mi transfer oluyor?

Pazartesi günü yapılan Kulüpler Birliği toplantısının ardından Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Kayserispor Başkanı Ali Çamlı arasında bir görüşme gerçekleşti.

Onur Bulut, Fenerbahçe'ye mi transfer oluyor?

Kayserispor’un süper starı Onur Bulut, Fenerbahçe’ye mi transfer oluyor?
Bu iddia sosyal medyada büyük yankı buldu. Sporseverler, haberin doğruluğu için internet sitelerinden araştırmaya başladı. 
Milli futbolcu, Twitter'da gündem oldu. Pazartesi günü yapılan Kulüpler Birliği toplantısının ardından Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Kayserispor Başkanı Ali Çamlı arasında bir görüşme gerçekleşti. Bu görüşmede Onur Bulut'un transferi konuşulduğu ileri sürüldü. Her iki taraftan da konu ile alakalı bir açıklama gelmezken, Onur Bulut’un, Sarı-Kırmızılı takımdan ayrılmasına kesin gözle bakılıyor. Son iki sezonda gösterdiği yüksek performansla A Milli takıma seçilen ve transferin gündemi olan Onur Bulut’un, birkaç gün içinde net kararını vereceği gelen bilgiler arasında yer aldı. 
Geçtiğimiz hafta kendisine yapılan sözleşme uzatma teklifine sıcak bakmayan Onur Bulut’a, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor, TFF 1. Lig takımlarından Eyüpspor’un yanı sıra Bundesliga ekiplerinden Augsburg ile Serie A ekibi Udinese da teklif yapmaya hazırlanıyor. Diğer yandan basın sözcüsü Samet Koç, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Eyüpspor’un takipte olduğunu dile getirmişti.