Oğan'dan yanıt geldi: Çekilmek isteyen..

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanı adaylığından çekilmesinin ardından, Sinan Oğan da adaylıktan çekilecek iddialarına Oğan'dan yanıt geldi. Oğan adaylıktan çekilecek mi? İşte detaylar..

Oğan'dan yanıt geldi: Çekilmek isteyen..

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce cumhurbaşkanı adaylığından çekildiğini açıkladı. İnce, “Hiçbir bahaneleri kalmasın, yoksa seçimi kaybettiklerinde seçimin sabahı bütün suçu bize atacaklar” dedi.

Oğan'dan yanıt geldi: Çekilmek isteyen..
Muharrem İnce, son 45 günde gördüklerini, son 45 senede görmediğini kaydederek, “Sahte dekontlar, sahte cipler, olmayan bacanaklar, olmayan görüntüler, olmayan fotoğraflar. Yani İsrailli bir porno sitesinden alıyor görüntüyü, benim kelleyi kesiyor oraya koyuyor. Bunu FETÖ'cüler yapıyor. Ama ne yazık ki Türkiye'de de 'muhalif olacağım' diye bunu paylaşanlar var” ifadesini kullandı.

Oğan'dan yanıt geldi: Çekilmek isteyen..
Ünlü Gazeteci İsmail Saymaz İnce'nin cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesinin ardından ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan'ın da adaylıktan çekileceğini öne sürdü.

Oğan'dan yanıt geldi: Çekilmek isteyen..
İddialar üzerine Cumhurbaşkanı adayı Oğan sosyal medyadan açıklama yaptı. Oğan “Türk milletinin aziz evlatları, sonuna kadar mücadeleye devam edeceğiz. Son günlerde bize dönük artan provokasyon duyumları üzerine seçimin son günü herhangi bir olay yaşamak istemedik. O sebeple de bu akşam İstanbul’dayım. Haber Türk Tv’de. Yarın Ankara’da olacağım. Bize katılımlar bekliyoruz. Ankara’da olacağız. Lütfen bizim dışımızdaki hiçbir açıklamaya itibar etmeyiniz” ifadelerinde bulunurken “Daha yeni başladık, isteyen varsa bizim lehimize çekilebilir!” dedi.

Oğan'dan yanıt geldi: Çekilmek isteyen..
ÜMİT ÖZDAĞ'DAN AÇIKLAMA 
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ da sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Sinan Oğan’ın cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildiği iddiaları yalandan ibarettir. Zafer Partisi ve Sinan Oğan Türk halkının Yeşil Sol ile HÜDA-PAR arasına sıkışmasına izin vermeyecektir. Zafer yakın, meşaleleri yakın” ifadelerinde bulundu.

 

>>Harun Reşit Serbest