O tarihlere dikkat – Uyarıların ardı arkası kesilmiyor!

Sonbaharın kendini hissettirdiği bu günlerde uzmanların yaptığı uyarıların ardı arkası kesilmiyor. Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten de o tarihlere dikkat çekti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

O tarihlere dikkat – Uyarıların ardı arkası kesilmiyor!

Sonbaharın kendini hissettirdiği bu günlerde uzmanların yaptığı uyarıların ardı arkası kesilmiyor. Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten de o tarihlere dikkat çekti.

O tarihlere dikkat – Uyarıların ardı arkası kesilmiyor!

Türkiye’de son zamanlarda dengesiz seyreden hava durumları etkili oluyor. Sonbaharı derinden hissettiğimiz bu günlerde uzmanlar her türlü uyarıyı yapıyor. 

Bu durumda hava durumları da vatandaşın merak ettiği konular arasında yer alıyor. 

Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten de tüm illeri ilgilendiren önemli bir açıklamada bulundu. Ökten özellikle o tarihlere dikkat çekti.

20 Ekim itibariyle havaların gündüz sıcak gece soğuk seyredeceğini belirten Ökten hasta olmamak adına dikkatli olunması gerektiğine vurgu yaptı. 

Ökten sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ‘20 Ekim itibariyle Türkiye'ye tam mânâsıyla Kış gelebilir. Modeller ısrar etmeye başladı. Sadece ne kadar batılı veya doğulu olacağı belli değil. Uygun sinoptik'te gelirse; Marmara da bile bir çok yerde örtülük kar yapabilir’ ifadelerine yer verdi. 

Bu havaların tam hastalık havası olduğuna dikkat çeken Ökten, ‘Tam Hastalık havası yaşıyoruz. Gündüz ince giyiniyoruz. Gece Allah ne verdiyse. Dikkatli olun. Çevremde çoğu kişi grip oldu. Yarından itibaren gündüzler ısınacak. Bir süre bahar havasına devam. Sonra soğuklar ve yağışlar gelecek’