O kaza çok konuşuldu - CZN Burak Kayseri'ye geldi!

Kayserili sosyal medya fenomeni Neşet Turan, CZN Burak ile görüşmek için İstanbul'a yürüdüğü sırada kamyon çarpmış hayatını kaybetmişti. Bu kaza uzun süre gündemden düşmedi. CZN Burak ise aileye taziyede bulunmak için Kayseri'ye geldi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde....

O kaza çok konuşuldu - CZN Burak Kayseri'ye geldi!

Sosyal medya fenomeni Neşet Turan'ın CZN Burak ile görüşmek için çıktığı yolda trafik kazasına uğrayarak hayatını kaybetmesi Kayseri'de çok konuşulmuştu. CZN Burak ise kendisine gelen tepkilere cevap vererek aileye taziye ziyareti gerçekleştireceğini söylemişti. Ünlü fenomen bugün Kayseri'ye geldi.

Canlı yayın yaparken kamyonun çarpması sonucu hayatını kaybeden 'Yürüyen Adam' lakaplı sosyal medya fenomeni Neşet Turan geçtiğimiz hafta son yolculuğuna uğurlanmıştı.

O kaza çok konuşuldu - CZN Burak Kayseri'ye geldi!

CZN Burak, vefat eden Neşet Turan için Instagram'da bir paylaşım yapmış hikayesinde Turan'ın haberi ve videosunun bulunduğu görüntüleri paylaşarak, ''Allah Rahmet Eylesin'' demişti.

CZN Burak'a sosyal medya hesabından kullanıcılar ''Adam senin için öldü'' yorumları yaptı.

O kaza çok konuşuldu - CZN Burak Kayseri'ye geldi!

Ünlü fenomen ise bu tepkilere karşı sessiz kalmayarak açıklama yaptı. CZN Burak şunları söyledi: ''Ben Neşet abiyi ve yürüyen adamları rahmetli olduktan sonra gördüm. Rahmetli olmadan önce hiçbir videosunu yada bizim buraya yürüyerek geldiğini görmedim, bilmiyordum. Benim oraya yürüyerek gelin demedim. Bu yorumları gördükçe gerçekten çok utanıyorum artık. Rahmetli olduğunu gördükten sonra hemen kardeşine ulaştım. Kardeşine geleceğimizi söyledik. Çünkü yarın öbür gün de açılışım var açılışa gitmek zorundayım. Bu benim işim iptal edemem ama tabi ki aileye taziyeye gideceğiz. Bu nasıl bir yorumdur? Sen nasıl bir insansın? Sen kaç yaşındasın. Ben seni şimdi savcılığa vereceğim zaten ama azıcık insan olun''

O kaza çok konuşuldu - CZN Burak Kayseri'ye geldi!

Olaylar üzerine Kayseri'ye gelen CZN Burak Turan'ın Kayabaşı mahallesindeki ailesini ziyaret ederek Burak büyük kazanlarda yemek pişirdi.