O bölgede Kayseri trafiği nefes alacak

Kayseri Melikgazi'de yeni açılacak yol, Köşk Mahallesi Aşık Veysel Bulvarı ile Talas Bulvarını birbirine bağlıyor. Toplamda 3 km uzunluğundaki yol, bisiklet yolu ve menfez çalışmalarıyla dikkat çekiyor. Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Tüm detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

O bölgede Kayseri trafiği nefes alacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri trafiğini rahatlatacak yeni bir yol daha.

Melikgazi Belediyesi şehir trafiğine nefes aldıracak yeni bir yol projesine daha imza atmaya hazırlanıyor. Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Köşk Mahallesi Aşık Veysel Bulvarı ile Talas Bulvarını birleştiren 3 kilometre uzunluğunda ve 20 metre genişliğindeki yeni bağlantı yolunun inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

O bölgede Kayseri trafiği nefes alacak

Uzun süren ve büyük emekler sonucunda bu önemli aksın hayata geçirildiğini belirten Başkan Palancıoğlu, yaptığı açıklamada, ‘Köşk Mahallesi Aşık Veysel Bulvarını, Talas Bulvarına bağlayan 3 kilometre uzunluğunda 20 metre genişliğindeki alternatif bağlantı yolundaki çalışmalarımızı yerinde inceledik. Uzun zamandır büyük emek vererek bu önemli aksı ortaya çıkardık. Ayrıca üniversitedeki gençlerimiz için bir de bisiklet yolu yapıyoruz’ dedi. 

O bölgede Kayseri trafiği nefes alacak

Proje kapsamında, Erciyes Dağı'ndan gelen suların tahliyesi için özel bir menfez çalışması da gerçekleştirildiğini dile getiren Başkan Palancıoğlu, ‘Erciyes'ten gelen suların tahliyesi için geçiş hattı olacak bir menfez çalışmamızı da tamamladık. Tüm alt yapı kuruluşlarımıza çok teşekkür ederim. Tüm çalışmaları ve kavşakları tamamladıktan sonra da yolumuzu ulaşıma açacağız. Hayırlı ve uğurlu olsun’ diye konuştu. 

O bölgede Kayseri trafiği nefes alacak

Melikgazi Belediyesi'nin geliştirmeye yönelik bu tür projeleri vatandaş tarafından takdirle karşılanıyor.