Netflix duyurdu! Squid Game 2. sezonun tarihi belli oldu mu?

Yayınlandığı günden beri birçok ülkede popüler hale gelen Squid Game dizisinin ikinci sezonu merakla bekleniyor. Dizinin 2. sezonu belli oldu mu? Netflix açıklama yaptı. İşte detaylar...

Netflix duyurdu! Squid Game 2. sezonun tarihi belli oldu mu?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yayınlanan ilk sezonunda dünyada büyük yankı uyandıran Squid Game dizisinin ikinci sezonu için hareketli günler yaşanıyor. Netflix platformu tarafından yapılan duyuruda oyunlar değişti. İkinci sezonda ödül miktarı da arttı. Yeni oyuncu kadrosu tanıtıldı!

İlk sezonu 9 bölüm olan dizinin 2. sezonuyla ilgili olarak son açıklananan bilgileri sizler için derledik.

Squid Game'de Seong Gi-hun karakterine hayat veren Lee Jung-jae, 2. sezon çekimlerinin ilk sezona göre daha uzun süreceğini açıklamıştı.

Bu süre göz önüne alındığında yeni sezonun 2024 yılında çıkacağı öngörülüyor.

Netflix son yayınladığı teaserda "Oyuncak Bebek'in vuramadığı kalbimden şu an vuruldum. Squid Game 2. sezon yolda." ifadelerini kullandı.

Netflix duyurdu! Squid Game 2. sezonun tarihi belli oldu mu?

Squid Game'in konusu nedir?

Bu dizide gerilim, drama ve hayatta kalma mücadelesi anlatılıyor. Squid Game'in ilk sezonu borç içinde yüzen insanlar etrafında dönüyor. Dizide, yüksek miktarda paraya ihtiyaç duyan bu kişiler, büyük bir nakit ödül şansı için bir dizi çocuk oyunu oynamaya davet ediliyor. Ortada 45.6 milyar won para ödülü var ve oyunlarda kaybetmenin bedeli ölüm...