Ne Dominik Livakovic ne de Fernando Muslera – Yuvadan uçuyor mu?

Kayserispor'un genç kalecisi Bilal Bayazit, üstün performansıyla Dominik Livakovic ve Fernando Muslera'yı geride bıraktı. Toplamda 137 net kurtarışla rekor kıran Bayazit, Türkiye'nin dev kulüplerinin yanı sıra Manchester United FC'nin de radarında. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Ne Dominik Livakovic ne de Fernando Muslera – Yuvadan uçuyor mu?

Kayserispor’un yıldızı Bilal Bayazit, performansıyla parmak ısırttı.

Genç file bekçisi, gösterdiği yüksek performansla adından başarıyla söz ettiriyor. Sarı-Kırmızılı takımın ligde kalmasında büyük pay sahibi olan Bayazit, toplamda 137 net gol kurtarışı yaparak rekor kırdı. Fenerbahçe’nin kalecisi Dominik Livakovic ve Fernando Muslera’yı geride bırakan Bilal Bayazit, spor otoritelerinden büyük alkış aldı.

Ne Dominik Livakovic ne de Fernando Muslera – Yuvadan uçuyor mu?

Galatasaray Trabzonspor ve Manchester United FC takipte

Kayserispor’a geldiğinde üçüncü kaleci olan Bilal Bayazit, yılmadan ve azimle çalışarak yeteneğini ortaya koydu. Bayazit’in sözleşmesi ne zaman bitiyor sorusu merak ediliyor. Genç eldivene Türkiye’den Galatasaray ve Trabzonspor’un yanı sıra, Manchester United FC’nin de Bayazit ile ilgilendiği ileri sürülüyor.

Son oynanan Konyaspor ve Sivasspor maçlarında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Bilal Bayazit, sezonun bitiminde Başkan Ali Çamlı ile masaya oturup geleceği hakkında önemli kararlar vereceğini açıkladı.