Mustafa Tokgöz paylaştı - Ayrıntıyı fark edenler?

Kayserispor'a verdiği destekle bilinen iş insanı Mustafa Tokgöz, sarı-kırmızılı kulübe desteğini sürdürüyor. Tokgöz, X hesabından yaptığı paylaşımla yine dikkatleri üzerine çekti. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde...

Mustafa Tokgöz paylaştı - Ayrıntıyı fark edenler?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor’da 3 dönem yöneticilik yapan ve dışardan desteğini sürdüren iş insanı Mustafa Tokgöz, X hesabından yaptığı paylaşımla yine dikkatleri üzerine çekti

Tokgöz, trafikte seyir halindeyken bir fotoğraf paylaştı. Hemen hemen her paylaşımını Kayserispor ile bağdaştıran Tokgöz, ticari bir taksinin arkasındaki logoya dikkat çekti. Tokgöz, sosyal medya hesabından, ‘Fazla söze gerek yok’ paylaşımı yaptı.

Geçtiğimiz günlerde Kayserisporspace hesabından yapılan canlı yayında açıklamada bulunan Tokgöz, Sarı-Kırmızılı takımın logosunun bastırılması ve dağıtılması için bir proje yapılması gerektiğine vurgu yaparak, kendisinin de bu konuda sponsor olabileceğini ifade etmişti.

Tokgöz’ün yaptığı bu farkındalık paylaşımının ardından birçok taraftar da kendi araçlarına ve ticari işletmelerine de Kayserispor logosu bulunduğu fotoğrafları gönderdi. Tokgöz, Talas Paraşüt alanında bulunan Kayserispor Logosunun Kayseri’nin belli bölgelerine yapılması gerektiğinin altını çizmiş ve gerekli girişimlerde bulunacaklarını kaydetmişti.