Mustafa Tokgöz, Mame Thiam'ı bakın nasıl motive ediyor? Kayserispor Haberleri

Kayserispor, transfer yasağına aldığı rağmen başarılı sonuçlarla dikkat çekiyor. Mame Thiam'ın attığı gollerle Süper Lig'de yoluna namağlup devam eden Sarı-Kırmızılılar, gözünü Antalyaspor maçına çevirdi. Senegalli futbolcu, üst üste attığı gollerle takımını sırtlarken, eski basın sözcüsü Mustafa Tokgöz'ün, Thiam'ı motive edici hamleleri büyük takdir topluyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri haberinde… 

Mustafa Tokgöz, Mame Thiam'ı bakın nasıl motive ediyor? Kayserispor Haberleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Süper Lig'de transfer yasağına rağmen aldığı başarılı sonuçlar ile dikkat çeken Kayserispor’da Mame Thiam ile eski basın sözcüsü Mustafa Tokgöz’ün, arasındaki iletişim, başarının sırrı olarak değerlendiriliyor.

Sarı-Kırmızılı takımda, adeta ikinci baharını yaşayan Mame Thiam'ın performansı göz dolduruyor. Kayserispor, şu ana kadar Süper Lig'de üst üste topladığı puanlarla geçtiğimiz sezonki başarılı çıkışını sürdürüyor. Bu başarıda Senegalli futbolcu Mame Thiam’ın payı çok büyük. 
Sarı-Kırmızılı takımda elde edilen başarılı sonuçlarından aslan payına sahip olan isimlerden biri olan Mame Thiam, attığı gollerle takımı sırtlıyor. İstanbulspor maçında attığı golle siftah yapan Thiam, ardından da Samsunspor'a karşı da boş geçmedi. Geçtiğimiz sezonki etkili bir performansı bu yılda sürdüren Senegalli, Kayserispor’un en tehlikeli gol silahı olarak rakiplere korku salıyor. Geçtiğimiz iki sezonda da Kayserispor'un en golcü unvanını taşıyan Thiam, takımının hücum gücüne büyük katkı sağlıyor.
Mustafa Tokgöz'ün motivasyon şekli hem güldürdü, hem takdir edildi
Kayserispor eski basın sözcüsü Mustafa Tokgöz, takıma destek vermeye devam ediyor. Tokgöz, Mame Thiam'ı motive etmek için ilginç bir yöntem kullanıyor. İstanbulspor maçı öncesi Thiam'a ‘Gol atarsan, 500 dolar’ tekliflerinde bulunan Tokgöz, aynı tarifeyi Samsunspor maçında da yaptığı takdirde yine 500 dolar vereceğini söylediğini açıkladı. Sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Thiam'ın bu teklife olumlu yanıt vererek hem İstanbulspor, maçında hem de Samsunspor maçında gol atarak 500 dolar verdiğini ifade etti.
Mustafa Tokgöz, Thiam'ın performansına ve gol atma isteğine dikkat çekerek, "Kayserispor İstanbulspor maçında Thiam'a gol at 500 dolar dedim, attı. Bugün haber yolladım, tarife aynı diye şimdilik 1 tane attı. Geçen yılda 2000 dolarımı almıştı. Bu çocuğun benim paralarda gözü var. Helal sana Thiam” dedi.
Mustafa Tokgöz'ün bu motivasyon şekli sporseverler tarafından büyük beğeni topladı. Tokgöz’ün, Senegalli’den Antalyaspor maçında da aynı tarifeyi uygulayıp, uygulamayacağı merak ediliyor.