Mustafa Tokgöz bunu hep yapıyor!

Kayserispor'da 3 dönem yöneticilik yapan iş insanı Mustafa Tokgöz, Ankaragücü maçı sonrası büyük sevinç yaşadı. Tokgöz, 20 forma sözü daha vererek, sarı-kırmızılı takıma desteğini sürdürüyor. Ayrıntılar Kayseri haberinde…

Mustafa Tokgöz bunu hep yapıyor!

Kayserispor’un, 2-0 geriden gelerek, Ankaragücü’nü 3-2 mağlup etmesi Kayseri’de bayram havası yaşattı.

Son aldığı galibiyetle 35 puana yükselen Sarı-Kırmızılı takım, düşme hattından iyice uzaklaştı. Zorlu bir engeli daha aşarak 1 basamak daha yükselen Kayserispor, 10’uncu sıraya çıktı. Kısa zamanda gelen bu başarı, sosyal medyada da büyük yankı buldu. Kayserispor’da 3 dönem yöneticilik yapan Mustafa Tokgöz’den mutlusu yok. Sarı-Kırmızılı takıma maddi ve manevi desteğini esirgemeyen eski basın Sözcüsü Tokgöz, forma hediye etmeye devam ediyor. Kayserispor sevgisinin daha geniş bir kitleye yayılması için bireysel olarak mesai yapan iş insanı Mustafa Tokgöz, 20 forma sözü daha verdi.

Mustafa Tokgöz bunu hep yapıyor!

Tokgöz: Herkes forma hediyesini bekliyor

Şu ana kadar binlerce forma hediye eden Tokgöz, ‘Değerli asistanım Selda Aydın, herkes forma hediyesini bekliyor, zamanında tutamıyoruz verdiğimiz sözleri. Bugün açıklayalım 20 forma hediyemizi. Daha Ankaragücü zaferimizi kutlayamadık senin yüzünden! Bu arada Ne kaddarrrr güzelll bir hafta sonu. Kayserispor, bize inanılmaz güzel şeyler yaşatıyorsun 2 haftadır’ ifadelerini kullandı.