Arif Kocaman hem şaşırttı hem üzdü

Kayserispor'un 20'lik genç yıldızı Arif Kocaman, Beşiktaş ve Başakşehir maçlarında gösterdiği başarılı performansın aksine Ankaragücü karşısında tel tel döküldü. Sakaryalı futbolcu, gördüğü sarı kart ile cezalı duruma düştü. Arif, Çaykur Rizespor'a karşı forma giyemeyecek.

Arif Kocaman hem şaşırttı hem üzdü

Kayserispor’un genç stoperi Arif Kocaman, son oynanan Ankaragücü performansıyla şaşırttı.

Beşiktaş maçında mükemmel bir oyun ortaya koyan, Başakşehir karşısında da aynı performansı sürdüren 20 yaşındaki genç futbolcu, Ankaragücü maçında adeta tel tel döküldü. Maça başlar başlamaz hata üzerine hata yapan Arif, teknik direktör Burak Yılmaz tarafından oyundan alındı. Arif’in kötü futbolu taraftarı üzdü.

Majid Hosseini’nin yokluğunda son haftalarda 11’de başlayan Kocaman, karşılaşmanın ikinci yarısında yerini Dimitrios Kolovetsios’a bıraktı. İlk yarıda kötü oyununun yanı sıra bir de sarı kart gören Arif Kocaman, aynı zamanda cezalı duruma düştü. Genç stoper, Çaykur Rizespor deplasmanında forma giyemeyecek. Büyük bir çıkışın ardından kötü oyun ve aldığı sarı kart cezası genç futbolcuyu fazlasıyla üzdü. Taraftar, oyundan çıkan Arif Kocaman’a destek oldu. Kocaman, 2022 yılında devre arasında Sakaryaspor’dan transfer edilmişti.

Öte yandan teknik direktör Burak Yılmaz’ın, bu hafta Rize’de oynanacak olan maçta defans hattında Julian Jeanvier ve Dimitrios Kolovetsios ikilisine şans vermesi bekleniyor.