MSÜ 3.'sü Kayseri'den çıktı! - Ödülünü bakın kimden aldı?

Milli Savunma Üniversitesi Kara Harp Okulu Diploma Alma ve Sancak Devir Teslim Töreni düzenlendi. Dereceye giren isimlerden Kayserili genç teğmen ise okulu 3. olarak bitirdi.

MSÜ 3.'sü Kayseri'den çıktı! - Ödülünü bakın kimden aldı?

Milli Savunma Üniversitesi Kara Harp Okulu Diploma Alma ve Sancak Devir Teslim Töreni düzenlendi. Dereceye giren isimlerden Kayserili genç teğmen ise okulu 3. olarak bitirerek diplomasını Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan aldı.

Milli Savunma Üniversitesi Kara Harp Okulu, önemli bir günün coşkusunu yaşadı. Diploma Alma ve Sancak Devir Teslim Töreni'nde, askeri eğitimini tamamlayarak üniforma giyen genç teğmenler, mezuniyetlerini kutlayarak diplomalarını aldı.

MSÜ 3. Kayserili genç teğmen...

Tören kapsamında dereceye giren isimler arasında yer alan Kayserili genç teğmen, özel bir başarı elde ederek Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan mezuniyet diplomasını aldı.

Milli Savunma Üniversitesi Kara Harp Okulu'nda gerçekleşen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, askeri yetkililer, öğrenci yakınları ve davetliler katıldı.