Mimarsinan OSB'de dev yatırım fırsatı! Neler satılacak?

Mimarsinan Mahallesi'nde mülkiyeti Mimarsinan OSB'ye ait sanayi parselleri açık artırma yöntemi ile tahsis edilecek. Peki, kaç adet parsel satılacak? İhaleye nasıl başvurulabilir? İhale tarihi ne zaman? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

Mimarsinan OSB'de dev yatırım fırsatı! Neler satılacak?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Melikgazi ilçesi, Mimarsinan Mahallesi'nde mülkiyeti Mimarsinan OSB'ye ait 12 adet sanayi parseli, belirlenen muhammen bedel üzerinden üretim tesisi kurulması için “Açık Artırma Usulü‟ ihale yöntemi ile tahsis edilecektir.

 

Mimarsinan OSB ihalesi açık artırma usulü yapılacak

Parsellerin tahsis işlemi Mimarsinan OSB Yönetim Kurulu huzurunda açık artırma yöntemi ile yapılacaktır. Katılımcılar muhammen bedelden aşağı olmamak üzere tekliflerini sözlü olarak sunacaklardır. Açık artırma sonucunda en yüksek teklifi eden katılımcıya ihale edilmek suretiyle parsel tahsis edilecektir.

İhale 12 Eylül tarihinde gerçekleşecek

İhaleler, Alsancak Mahallesi Kocasinan Bulvarı No:161 Kocasinan/Kayseri adresinde (Kayseri Sanayi Odası Toplantı Salonu‟nda)12 Eylül 2023 günü Saat 10.00’da başlayarak parsel sırasına göre yapılacaktır.

İhale saati belirtilmiş olmakla birlikte bir önceki ihale tamamlanmadan sonraki ihaleye geçilemeyeceğinden dolayı ihale saatinde tehir olabilecektir. Açık artırma m2 birim fiyat üzerinden en az 20 TL/m2 ve en fazla 200 TL/m2 artırım ile yapılacaktır.
İsteklinin, gerçek veya tüzel kişi olması zorunludur. (Konsorsiyum, adi ortaklık şeklindeki başvurular dikkate alınmayacaktır.)

Kurulması planlanan tesisin Mimarsinan OSB Müteşebbis Heyeti tarafından belirlenen “Kurulamayacak Tesisler” kapsamı dışında olacaktır. Talep edilen elektrik, su, doğalgaz, atıksu ile diğer altyapı ihtiyaçlarının Mimarsinan OSB‟nin sağlayacağından fazla olması durumunda o istekli ihaleye katılamayacaktır. İstekli, birden fazla sanayi parseli için başvuru yapabilir.

İhale dosya bedeli, her parsel için ayrı ayrı olmak üzere KDV dahil 3.000 TL‟dir. Birden fazla parsel için başvuruda bulunmak isteyen istekliler, geçici teminat tutarını (peşin veya en az 31.12.2023 tarihine kadar geçerli banka ya da yetkili finans kurumlarından alınmış geçici Teminat Mektubu) ve ihale dosya bedelini her parsel için ayrı ayrı yatırmak zorundadır.

İstekliler, E-Devlet sistemi üzerinden Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca sunulan MEYDİP (Mekansal Yönetim ve Dijitalleşme Projesi) sistemini kullanarak başvurularını en geç 01 Eylül 2023 günü saat 23.59’a kadar yapacak ve e-imza ile onaylayacaklardır.

İhaleye katılabilmek için son gün 1 Eylül...

İhaleye katılabilmek için istenilen diğer belgeler ise, ihalesine katılacağı her parsel için ayrı ayrı olmak üzere, en geç 01 Eylül 2023 günü saat 17.00’a kadar Mimarsinan OSB‟ye kapalı zarf ile ayrıca teslim edilecektir. MEYDİP üzerinden e-imzalı başvurusu bulunmayanlar ile istenilen diğer belgeleri kapalı zarf ile teslim etmeyenler ihaleye katılamayacaktır.

İstekliler başvurularının sonuçlarını MEYDİP başvurusu sırasında sistem tarafından verilecek başvuru numaraları ile takip edebilecektir. İhaleye katılmaya hak kazananların nihai listesi en geç 08.09.2023 tarihinde www.mimarsinanosb.org.tr adresinde sadece başvuru numaraları belirtilmek sureti ile yayınlanacaktır.

İhaleye katılmaya hak kazananlar/kazanamayanlar ile ilgili bilgilendirme istekliler tarafından başvuru sırasında bildirilen mail/kep adreslerine yapılacaktır.

İlan detayları için aşağıdaki linke tıklayınız...

Mimarsinan OSB ilan detayları