Milyonlar Başvuruyor – Acele Edin!

Milyonların başvurduğu Teknofest heyecanı başlıyor. Son başvuru tarihi çok yakın, acele edin! Detayla Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Milyonlar Başvuruyor – Acele Edin!

Milyonların başvurduğu Teknofest heyecanı başlıyor. Son başvuru tarihi çok yakın, acele edin! Milyonlarca genç, TEKNOFEST'e olan ilgiyle birleşerek milli teknoloji üretme ve geliştirme konusundaki potansiyeli artırıyor. 2018'den bu yana devam eden TEKNOFEST, gençlerin teknolojik projelerine destek sağlayarak birçok farklı kategoride düzenlenen yarışmalara ev sahipliği yapıyor.

TEKNOFEST 2024 için son başvuru tarihi olan 20 Şubat'a yaklaşırken, ilkokuldan mezuniyet seviyesine kadar binlerce genç, Roket, Model Uydu, Sağlıkta Yapay Zekâ, Biyoteknoloji İnovasyon, Sanayide Dijital Teknolojiler, Uçan Araba Simülasyon, Eğitim Teknolojileri, Robotaksi Binek Otonom Araç, Tarım Teknolojileri, Savaşan İHA, Çip Tasarım gibi 46 farklı teknoloji yarışmasına başvuruda bulunabilecek.

Önceki yıllardan farklı olarak, 2024'te Kablosuz Haberleşme, BlokZincir, Hava Savunma Sistemleri, Finansal Teknolojiler, İnsansız Deniz Aracı, Akıllı Wi-Fi Kapsama ve TEKNOFEST Robolig Yarışmaları da ilk defa başvuruya açılacak. Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ve T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ana yürütücülüğünde, Türkiye'nin önde gelen teknoloji şirketleri, kamu, medya kuruluşları ve üniversitelerin destekleriyle düzenlenen TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali 2024, Adana'da gerçekleşecek.

TEKNOFEST, Türkiye'nin dört bir yanına yayılan etkinlikleriyle gençleri teknolojiye teşvik etmeye devam ediyor. Yarışmalara katılmak için başvurular, www.teknofest.org web sitesi üzerinden gerçekleştirilecek..

Milyonlar Başvuruyor – Acele Edin!