Milletvekili Karaman'dan KGC'ye ziyaret!

Saadet Partisi Samsun Milletvekili Mehmet Karaman, Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Baki Coşkun ile Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. Karaman burada neler söyledi? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Milletvekili Karaman'dan KGC'ye ziyaret!

Saadet Partisi Samsun Milletvekili Mehmet Karaman, Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Baki Coşkun ile Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Karaman burada basın mensuplarına açıklama yaptı.

Karaman, parti olarak ulusal medyada yeterince yer alamadıklarını belirtti.

15 Temmuz ve 30 Ağustos törenlerine muhalefet milletvekillerinin davet edilmediğini anımsatan Karaman, muhalefetin devletin başı tarafından yok sayılmasının kabul edilemez olduğunu vurguladı.

Karaman, halkın taleplerini gündeme getirebilmek için Gelecek Partisi ile grup kurduklarını söyledi.

Milletvekili Karaman'dan KGC'ye ziyaret!

Parti olarak eylül ayını vatandaşlarla buluşma ayı şeklinde belirlediklerini anlatan Milletvekili Karaman,

“Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı’nın memurlara verilen seyyanen zammın emeklilere de verilmesi gerektiği konusundaki konuşmasını kendimize rehber aldık. Sayın Cumhurbaşkanımızın da, ‘Emeklilere de bir para verilmelidir. Bunu da Ekim’de yapacağız’ düşüncesini de öne alarak bu toplantıda bu hakları elde edebiliriz diye meclisi olağanüstü toplantıya çağırdık. Taleplerimiz reddedildi. Bunu gidip vatandaşımıza anlatmamız gerekiyor. Bu nedenle Eylül ayını milletvekillerimizle vatandaşlarımızın buluşma toplantısı olarak belirledik” dedi. 

2019 yerel seçimlerinde bin 389 seçim bölgesinin tamamında parti adaylarıyla seçimlere girdiklerini ifade eden Karaman, Mart 2024 yerel seçimlerine de tek aday ile girmeyi planladıklarını kaydetti. 

Saadet Partisi dışındaki tüm partilerin ittifaklar halinde seçimlere girdiklerini vurgulayan  Karaman, 4 Eylül tarihi itibariyla aday adaylarını tespit etmeye başladıklarını açıkladı.

Muhalefet de iktidar da bu memleketin düşmanı değil!

Faizlerdeki artışa da dikkat çeken Karaman, "Muhalefet de iktidar da bu memleketin düşmanı değil. İktidar da iyi yapmak için gelmiş. Ama muhalefet gözüyle bakmak başka, iktidar gözüyle bakmak başka. Oturup bir masada konuşursak, ülkenin faydasına olan şeylerde ittifak edersek, 600 milletvekili sahiplenirse, Türkiye’nin faydasına olur. Yoksa, ‘Muhalefet getirdi bu konuyu, ben bunu kabul etmiyorum’ diyorsa, o zaman muhalefetin getirdiği konuları iktidar gündeme getirsin. Muhalefet bu sefer iktidar getirdi diye reddedecek değil. Muhalefetin düşüncesi olduğu için ona da evet diyecek memleketin yararına işler yapılacaktır diye düşünüyoruz. Onun için bizim en büyük sıkıntımız Türkiye'de muhalefetin ve iktidarın oturup meselelerini konuşamamasından kaynaklanıyor."