MHP'li vekiller kadınlardan destek istedi

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri milletvekili adayları kadınlara yönelik düzenlenen basın toplantısında kadınları ağırlayarak destek istedi.

MHP'li vekiller kadınlardan destek istedi

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri 5. Sıra Milletvekili Adayı Gül Akarsu tarafından “Beraberlik, güç bizde, kadınlar sıra sizde” programı düzenlendi. Programa Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri milletvekili adaylarından Mete Kurt, Mülayim Gül Akarsu, Ertuğrul Yücebaş, KAÇEP Başkanı Serap Şule Kalın, kooperatif üyesi kadınlar ve davetli partililer katıldı.
Konuşmasına kendisini tanıtarak başlayan Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri 5. Sıra Milletvekili Adayı Gül Akarsu, “Türk kadını kahramanlıklara imza atan devlete ebed müddet millete ebed müddet anlayışla emek ve güç veren iradedir. Kadınsız insanlık, kadınsız toplum, kadınsız gelecek olmaz, olamaz. Kadın vatandır, kadın ülkedir, kadın gelecektir, kadın gelecek nesillerin güvencesidir. Kadının her alanda izi görülüp sesi duyulmalıdır. Kadınlar Milliyetçi Hareket Partisi kurulduğu andan itibaren partide aktif rol almış ve karar mercilerinde önemli vazifelerde bulunmuşlardır. Kayserimize bir kadın eli değmesi için çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda siz değerli hanımefendilerin de desteğine talibim. Milliyetçi Hareket Partisi bünyesinde almış olduğum vazifeler sebebiyle Kayserimizin sorunlarına hakimim. Kayseri’de bir kadın istihdamına yönelik gerekli donanım ve projeler bizde mevcuttur. Dolayısıyla sizin de desteğiyle Kayserimizin güzel işler yapacağına inancım ve güvencim tamdır” ifadelerinde bulundu.
Kadın, Aile, Çocuk Engelli Politikaları Derneği Başkanı Serap Şule Kalın ise saha çalışmalarını sürdürdüklerini dile getirerek, “Gün birleşme günüdür. Gün Cumhur İttifakı’nda birleşme buluşma günüdür” dedi.