Mevlüt Çelik'ten 2 gündür haber alınamıyor!

Mevlüt Çelik isimli 70 yaşındaki vatandaştan perşembe gününden bu yana haber alınamıyor. Edinilen bilgiye göre, en son geçtiğimiz perşembe günü düştüğü öğrenilen Çelik için çevredeki vatandaşlar ambulans çağırdı. Ambulans ile Şehir Hastanesi'ne kaldırılan Çelik aynı gün saat 16:30'da taburcu edildi. Alzheimer teşhisi konulan 70 yaşındaki Çelik'ten bir daha haber alınamadı.

Mevlüt Çelik'ten 2 gündür haber alınamıyor!

Kayseri’de son zamanlarda yaşanan kayıp vakaları dikkat çekiyor. Anadolu Haber ihbar hattına sık sık ihbar telefonları geliyor.

Mevlüt Çelik isimli 70 yaşındaki vatandaştan perşembe gününden bu yana haber alınamıyor.  Edinilen bilgiye göre, en son geçtiğimiz perşembe günü düştüğü öğrenilen Çelik için çevredeki vatandaşlar ambulans çağırdı. Ambulans ile Şehir Hastanesi’ne kaldırılan Çelik aynı gün saat 16:30’da taburcu edildi. Alzheimer teşhisi konulan 70 yaşındaki Çelik’ten bir daha haber alınamadı.

Yaklaşık 1 buçuk yıl gırtlak kanseri tedavisi gören Mevlüt Çelik’e Alzheimer başlangıcı teşhisi konulduğu öğrenildi. Babasının aranması için polise başvurduğunu fakat yoğunluktan dolayı ilgilenilmediğini iddia eden oğul Ali Çelik, “Ben iki gündür uyumuyorum. Gören duyan birisi varsa Allah rızası için beni arasınlar. Babamız evini kaybedecek bir insan değil, başına bir şey gelmesinden korkuyoruz. Kayıp büro ekip yerine gerekli başvuruyu yaptık fakat polisler şu anda 10 dosyanın olduğunu söylediler ve yeterince ilgilenmediler. Sayın Valimiz Şehmus Günaydın’dan yardım istiyorum. Mobese kameralarına bakılsa yine bulunur babam. ” diye yardım isteğinde bulundu.  Oğul Ali Çelik ayrıca ‘Babamı gören, duyan, bilen kim varsa lütfen bana 0552 614 85 15 numaradan ulaşabilir” dedi. 

>>Dilek Bayram