Meteoroloji uyardı...Cuma gününe dikkat!

Meteoroloji uyardı! Kayseri ve İç Anadolu'nun tamamında Cuma günü etkisini gösterecek olan toz bulutu günlük yaşamı olumsuz etkileyecek. Çamur yağışları meydana gelecek mi? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

Meteoroloji uyardı...Cuma gününe dikkat!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Meteoroloji uyardı! Cuma günü evlerden çıkmayın! Kayseri ve İç Anadolu'nun tamamında etikisini gösterecek olan toz bulutu günlük yaşamı olumsuz etkileyecek. Kayseri'de o tarihte çamur yağışları bekleniyor. Meteoroloji’den kritik açıklama geldi. 

Meteoroloji uyardı...Cuma gününe dikkat!

Cuma günü Suriye üzerinden Türkiye'nin iç ve doğu kesimlerine toz bulutu beklendiğini belirten Meteoroloji vatandaşı uyardı:

“Yapılan son değerlendirmelere göre, Doğu Akdeniz, İç Anadolu’nun doğusu, Doğu Anadolu’nun batısı ile Güneydoğu Anadolu’da Suriye kaynaklı toz taşınımı görüleceği tahmin edildiğinden başta hava kalitesinde düşme, görüş mesafesinde azalma ve ulaşımda aksamlar ile yağış alan yerlerde çamur şeklinde yağış gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir”

22 Eylül Cuma günü Kayseri genelinin parçalı bulutlu olacağı tahmin edilirken, hava sıcaklığının gündüz saatlerinde 31, gece ise 14 derece olması bekleniyor.

Hava kalitesinde düşüş olacağı için görüş mesafesinde azalma olacağı konusunda uyaran Meteoroloji, ulaşım yaparken dikkatli olunması gerektiğini vurguladı. Cuma günü akut alerjik reaksiyon gösterenlerin, yaşlı ve çocukların gerekli olmadıkça sokağa çıkmamaları gerektiğini aktardı.