Meteoroloji 11 ile alarm verdi – Kayseri'ye önemli uyarı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Türkiye'de 11 ilde alarm verdi. Kayseri'nin de içinde bulunduğu 11 ilde vatandaşlar uyarılıyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Meteoroloji 11 ile alarm verdi – Kayseri'ye önemli uyarı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yayımladığı hava tahmin raporunda Türkiye’de 11 ilde alarm verdi. Kuvvetli yağış ve sert rüzgârların yaşanacağı tahmin edilen 11 il arasında Kayseri de bulunuyor.

Meteoroloji’nin son tahminlerine göre; Doğu Akdeniz, Orta ve Doğu Karadeniz’in, Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusu ve Güneydoğu Anadolu’nun doğusu ile Yozgat ve Kayseri’de yağış bekleniyor. Hatay, Ağrı, Iğdır, Muş, Bitlis, Şırnak ve Siirt’te, Erzurum’un güney, Hakkâri’nin batı ilçelerinde yağışların kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Rüzgâr ise yağışlı yerlerde kuvvetli esecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, günlük hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Buna göre; ülke genelinin parçalı ve az bulutlu, doğusunun yer yer çok bulutlu, Doğu Akdeniz, Orta ve Doğu Karadeniz’in, Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusu ve Güneydoğu Anadolu’nun doğusu ile Yozgat ve Kayseri çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor.