Kayseri'nin 2 İlçesindeki Mahalleler Dikkat – Su Kesintisi Yaşanacak!

KASKİ yaptığı sosyal medya açıklaması ile Kayseri Melikgazi ve Kocasinan ilçesine bağlı mahallelerde su kesintisi yaşanacağını duyurdu. Bakın hangi mahalleler? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Kayseri'nin 2 İlçesindeki Mahalleler Dikkat – Su Kesintisi Yaşanacak!

KASKİ yaptığı sosyal medya açıklaması ile Kayseri Melikgazi ve Kocasinan ilçesine bağlı mahallelerde su kesintisi yaşanacağını duyurdu.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su Ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (KASKİ) Kocasinan ilçesindeki, Yemliha Mahallesi'nde kısmen su kesintisi yaşanacağını duyurdu. İçme suyu ve depo temizleme çalışması nedeniyle 15 Mayıs Çarşamba günü saat 09.00-17.00 saatleri arasında kısmen su kesintisi olacağını açıkladı.

 

Melikgazi İlçesi’nde Şirintepe ve Anbar Mahalleleri için kısmen su kesintisi yaşanılacağı duyuruldu. İçme suyu şebeke iyileştirme çalışması nedeniyle Şirintepe Mahallesi’nde 15 Mayıs Çarşamba günü saat 10.00 – 14.00 saatleri arasında, içme suyu ve bağlantı çalışması nedeniyle Anbar Mahallesi’nde 15 Mayıs Çarşamba günü saat 09.30-15.00 saatleri arasında kısmen su kesintisi yaşanacağını duyurdu.