Meşhur marka Şahin Sucukları'ndan takdir gören kampanya!

Ünlü sucuk markası Şahin Sucukları yaklaşan Ramazan ayı öncesi takdir toplayan bir kampanyaya imza attı. Kampanya detayları Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Meşhur marka Şahin Sucukları'ndan takdir gören kampanya!

Şahin Sucukları Ramazan ayına sayılı günler kala düzenlediği kampanyayla dikkatleri üzerine çekti. Meşhur marka Şahin Sucukları’nın takdir toplayan Ramazan kampanyası ile diğer firmalara da örnek olması bekleniyor.

Meşhur marka Şahin Sucukları'ndan takdir gören kampanya!

Türkiye’de vatandaşın birincil gündeminin gıda fiyatlarındaki artış olduğu bugünlerde enflasyonun etkisiyle A’dan Z’ye pek çok ürüne defalarca zam geldi. Et fiyatlarında da üst üste gelen zamlarla kıymanın kilogram fiyatı bütçeyi zorlayacak kadar pahalandı.

Ancak Şahin Sucukları Ramazan ayı öncesi birçok sektörde yapılan zamların aksine her cebe uyacak bir kampanyaya imza atarak dev indirimi duyurdu.

Şahin Sucukları Ramazan kampanyası!

Kampanya kapsamında Şahin 1. sınıf seçme yağsız pastırmanın kilogramı 750 TL’ye satılırken, Şahin iftarlık sucuk içinin 200 gramı 120 TL’ye satışa çıkarılıyor. Ayrıca yine Şahin Sucukları üretiminde Melek dana sucuğun kilogramı ise 485 TL’de alıcısını buluyor.

Türkiye’nin öncü markası!

Sektörde kaçırılmayacak bir kampanya örneği ile öncü bir adım atan Şahin Sucukları Türkiye’nin en güvenilir markaları arasında ilk sıralarda yer alıyor.

Meşhur marka Şahin Sucukları Kayseri’nin tanınmış iş insanlarından Salih Fazlıoğlu’nun çalışmalarıyla Türkiye’nin en büyük sucuk üreticilerinden biri haline gelmiştir.

Şahin Sucukları, 1923 yılında Ahmet Fazlıoğlu tarafından Kayseri’de kurulmuş, Türkiye’nin en eski gıda şirketlerinden biridir. Şirketin merkezi ve fabrikası Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde yer almaktadır.

Sucuk, pastırma, salam, sosis, kavurma gibi et ürünleri üreten Şahin Sucukları, Türkiye’nin yanı sıra yurt dışında da satılıyor.

Meşhur marka Şahin Sucukları'ndan takdir gören kampanya!