Mersin-Adana Yolunda Zincirleme Kaza - Çok Sayıda Ölü ve Yaralı Bulunuyor!

Mersin-Adana arasında Tarsus Yenice Kavşağında bir otobüs ile bazı araçların karıştığı zincirleme kazada çok sayıda ölü ve yaralı olduğu öğrenildi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Mersin-Adana Yolunda Zincirleme Kaza - Çok Sayıda Ölü ve Yaralı Bulunuyor!

Mersin-Adana arasında Tarsus Yenice Kavşağında bir otobüs ile bazı araçların karıştığı zincirleme kazada çok sayıda ölü ve yaralı olduğu öğrenildi.

TAG Otoyolu'nun (Tarsus-Adana-Gaziantep) Yenice mevkisinde, aralarında şehirler arası yolcu otobüsü ile kamyon ve otomobillerin olduğu araçlar zincirleme trafik kazasına karıştı.

Kaza, Mersin-Adana Otoyolu Tarsus ilçesi Yeniceoba'yı geçtikten sonra meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Adana istikametinden gelen bir otobüsün yağışlı havada kayarak devrilip karşı şeride geçmesiyle ikisi otomobil, biri kamyonet 4 aracın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. Kaza yerine çok sayıda polis, jandarma sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine ulaşan ekipler 10 kişinin hayatını kaybettiğini belirledi.

Kazadan sonra Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan'dan ilk açıklama geldi. Yapılan ilk belirlemelere göre 10 kişi kazada hayatını kaybederken, 30'dan fazla yaralı ise Adana ve Mersin'deki hastanelere sevk edildi.

Ölü sayısının artabileceği belirtilirken ekiplerin olay yerinde incelemesi sürüyor.