MEB tarih verdi – Açık lise sınav sonuçları açıklanıyor!

Milli Eğitim Bakanlığı açık lise sınav sonuçları için tarih verdi. AÖL sınavlarına girenler o tarihte sonuçlarını öğrenecekler. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

MEB tarih verdi – Açık lise sınav sonuçları açıklanıyor!

Açık Öğretim Lisesi (AÖL) sınav sonuçları sorgulama işlemleri için geri sayım başladı. Sınava girenler sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihi merakla bekliyor. Milli Eğitim Bakanlığı açıkladı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber’in Kayseri bülteninde…

MEB tarih verdi – Açık lise sınav sonuçları açıklanıyor!

‘Açıköğretim Lisesi sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?’ soruları trend aramalar listesindeki yerini koruyor. Geçtiğimiz yılsonunda tamamlanan 1. dönem sınavları ardından yeni döneme odaklanıldı. Paylaşılan soru ve cevap anahtarı kitapçıkları ile sorular kontrol ediliyor. Net sonuç için gözler MEB öğrenci ekranına çevrildi. Sınava girenler sık sık MEB öğrenci ekranını ziyaret ediyor.

Açık Lise 1. dönem sınav sınavları 3 oturum halinde 23-24 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilmişti. Öğrenciler Cumartesi sabah-öğle ve Pazar sabah oturumuyla sınavlarını tamamladı.

23-24 Aralık tarihinde gerçekleşen 1. dönem açık lise sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih belli oldu. 

Açık lise sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

MEB Açık Öğretim Lisesi AÖL sınav sonuçları tarihi Milli Eğitim Bakanlığı tarafından paylaşıldı. Buna göre sonuçlar 24 Ocak itibarıyla adayların erişimine açılacak.