Mazlumder'den Ramazan Öncesi Önemli Açıklamalar...

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Başkanı Ahmet Taş ve beraberindeki heyet Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ederek, Gazze ve Filistin'de devam eden İsrail soykırımına ve aynı zamanda yerel seçim hazırlıklarının devam ettiği ortamda kamuoyuna önemli çağrılarda bulundu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Mazlumder'den Ramazan Öncesi Önemli Açıklamalar...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Mazlumder Başkanı Ahmet Taş, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’ne yaptığı açıklamalarda Ramazan ayının yaklaştığı bu dönemde, Gazze ve Filistin'de devam eden İsrail soykırımına ve aynı zamanda yerel seçim hazırlıklarının devam ettiği ortamda kamuoyuna önemli çağrılarda bulundu.

Mazlumder'den Ramazan öncesi önemli açıklamalar

‘Temel gıda ve tüketim maddelerinde zam yapılmasın’

Taş, Ramazan ayının yaklaşmasıyla beraber temel gıda ve tüketim maddelerinde zam yapılmaması gerektiğine ve fiyatlarının düşürülüp maddi durumları yetersiz hanelere yardım yapılması gerektiği yönünde esnaflara çağrıda bulundu. 
Öte yandan İsrail ticari mallarına karşı devam eden boykotun daha geniş çaplı olması gerektiğine vurgu yapan Taş; ‘7 Ekim’den bu yana Filistin ve Gazze’de devam eden bugüne kadar 12 bini çocuk, 10 bini kadın, 10 bini diğer insanlar olmak üzere 31 bin Müslümanın saldırılarda, 10 bin insanında yıkıntılar altında hayatını kaybetti. İsrail ve ABD soykırımının sona ermesi için Ramazan ayı hürmetine derhal ateşkes sağlanması, bölgeye insani ve tıbbi yardımların ulaştırılması, yaralıların tedavi amacıyla Filistin dışına çıkarılması için her türlü siyasi ve insani diplomasinin ortaya konması acil beklentimizdir. Gazze ve Filistin de katliama devam eden İsrail ticari mallarına karşı devam eden boykotun siyasilerin tanıtım toplantıları yaptıkları oteller, düğün ve kongre salonlarında da daha titizlikle uygulanabilmesi için, kongre ve düğün sahipleri ile siyasi partilerimizi titiz takipçi ve samimiyetle boykota destek vermelerini bekliyoruz ’ifadelerini kullandı.

‘RTÜK ve Aile Bakanlığını caydırıcı tedbirler almalı’

Televizyon kanallarında yayınlanan bazı programların aile ve toplum yapısını olumsuz etkilediğine dikkat çeken Taş, RTÜK ve Aile Bakanlığı'na çağrıda bulunarak şöyle dedi; ‘Son yıllarda ve aylarda bazı televizyon kanallarında, Aile ve toplum yapımızı ifsad edici, Ahlaki, Dini ve Milli değerlerimizi ortadan kaldırmaya, onlara hakarette yol açan, sapık ilişkileri özendiren, dizi ve programların yayını hız kazanmış bulunuyor. Bu konuda RTÜK ve Aile Bakanlığını caydırıcı tedbirleri almaya davet ediyoruz.