Mazakaland'ı bakın kim işletecek?

Kayseri'de Anadolu Harikalar Diyarı içerisinde bulunan Mazakaland Eğlence Dünyası yeni sezonu açtı. Anadolu Haber, ünlü ismin işleteceği eğlence dünyasına gelen vatandaşın nabzını tuttu.

Mazakaland'ı bakın kim işletecek?

Kayseri'de Anadolu Harikalar Diyarı içerisinde bulunan Mazakaland Eğlence Dünyası yeni sezonu açtı.

Eğlence Merkezi el değiştirdi. Bundan sonra Mazakaland'ı Kayseri'nin  ünlü ismi işletecek. Sinan Chef isimli ünlü restorantın sahibi Sinan Yavuz, Mazakaland Eğlence Dünyası’nın açılışının yapıldığını belirterek, sosyal medyadan duyurduğu videoda şunları söyledi: "Kayseri’mizde yaz başlıyor. Yaza merhaba diyoruz. Harikalar Diyarı’nda eğlence merkezinin açılışı yapılıyor. Yaz boyu bilfiil hizmete devam edecektir. Birbirinden güzel aletlerimiz ve eğlence makinalarımız ve yiyeceklerimiz ile harika bir hizmet verecektir.

Mazakaland'ı bakın kim işletecek?

VATANDAŞ PAHALILIKTAN YAKINDI 

Yavuz’un bu paylaşımı sonrası videonun altına vatandaşlar onlarca tepki yorumu atarak, ‘gereksiz pahalı’ olduğu vurgusu yaptılar. Bir sosyal medya kullanıcısı, “Yurtdışında yaşayan biri olarak fiyatlar çok pahalı” diye yorum yaparken, bir kullanıcı da “Fiyatları indirin, yoksa yakında dolar hesabı giriş yapılacak” diye tepkisini dile getirdi.  

ANADOLU HABER VATANDAŞIN NABZINI TUTTU

Öte yandan Mazakaland Eğlence Dünyası önünde Kayseri Anadolu Haber olarak röportaj yaptığımız vatandaşlar da ücretlerin çok pahalı olduğu vurgusu yaptılar.

Mazakaland'ı bakın kim işletecek?

EN AZ 125 TL KREDİ YÜKLEMEK LAZIM

Mazakaland Eğlence Dünyası önünde bilet gişelerinde 12 yaş ve üzeri için en az 125 TL kredi yükleme yapılması gerektiği, 5 TL kart bedeli olduğu, kart ve kredi iadesi olmadığı yazılırken, girişte Mazakaland’ı işletecek olan Sinan Chef’in tanıtım afişinin de asılı olduğu dikkat çekti. 

FİYATLAR NE KADAR?

Eğlence aletlerinin fiyatları şu şekilde: Tek tur hızlı tren 100 kredi, discovery 100, Erciyes 80, crazy dance 100, spin coaster 60, zincir 80, ırmak 70, kanguru 40, 7D sinema 50, 8D sinema 50, mini discovery 80, airborne 80, gondol 80, Safari 50, materon 80, super jumper 60, atlı karınca 50, mega disco 100, korku evi 60, dönme dolap 80, çarpışan araba 80, kule 80, 7 dakika go-kart 125, disco 100, top havuzu 100, çarpışan bot 70, çocuk çarpışan 60, trambolin 60, Neron 50, volare 40, mini dolap 40 ve helikopter 40 kredi.

BİR BABA OLARAK ÜZÜLDÜM

Mazakaland'ı bakın kim işletecek?

3 çocuk babası bir vatandaş, Mazakaland’a ailece eğlenmek için geldiklerini ifade ederek, “Ben geçen sene de gelmiştim. Anne, baba ve 3 çocukla 5 kişiyiz. Geçen sene yaklaşık 600 TL’ye girdiğimiz Mazakaland’da, bu kez maalesef 1 kez binebiliyoruz. 1000 TL veriyoruz ama hiç eğlenemeden çıkıyoruz. Bir baba olarak çok üzüldüm. İnşallah bu yanlıştan geri dönüleceğini düşünüyorum” diye konuştu. 
Vatandaş, geçen sene Go-Kart’ın 60 kredi olduğunu, bu sene 125 kredi olduğunu, geçen sene 40 kredi olan Crazy Dans’ın bu sene 100 kredi olduğunu, bu yaz pek eğlenemeden çıktıklarını belirtti. 

250 TL’YE BİR ALETE BİNEBİLDİK

İki arkadaş olarak eğlenmeye gelen gençler de, fiyatlardan yakınarak şöyle konuştular: “Ortam güzel ama biz öğrenci olduğumuz için çok bir maddi durumumuz yoktu. Fiyatlar yüksek, insanların daha çok eğlenmesini istiyorlarsa fiyatları indirmeleri gerekiyor. Birlikte 250 TL yüklettik ve ikimiz birer tane eğlence aletine binebildik.”