Majid Hosseini Beşiktaş maçında oynayacak mı? Kayserispor Haberleri

Kayserispor'da Majid Hosseini, Kayseri'ye geldi. İran Milli takımının Asya Kupasına veda etmesinin ardından tecrübeli futbolcu da takıma katıldı. İranlı futbolcunun Beşiktaş maçında oynayıp oynamayacağı merak konusu oldu. Detaylar Kayseri Haberinde...

Majid Hosseini Beşiktaş maçında oynayacak mı? Kayserispor Haberleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Süper Lig'de son 9 maçında 3 puan sevince yaşayamayan Kayserispor’da üst üste güzel haberler geliyor.

Takımdan ayrılan Mame Thiam, Olivier Kemen, sakatlıkları bulunanlar, cezalılar derken büyük bir düşüş yakalayan Sarı-Kırmızılı takımda bir yandan yeni isimler transfer edilirken, diğer yandan da milli takıma giden oyuncular tek tek dönüyor. Carlos Mane ve Julian Jeanvier'den sonra, Majid Hosseini de takıma katıldı. Kayserispor’da İran milli takımının Asya Kupasından elenmesinin ardından Hosseini sevinci yaşanıyor.

Video sosyal medyada viral oldu

Sarı-Kırmızılı kulüp, İranlı’nın yeniden Kayseri’ye gelişini ‘Valla Hüseyin geldi’ paylaşımıyla duyurdu. Keyif dolu videoda Majid Hosseini arabayla geliyor, o anda da ‘Valla Hüseyin geldi’ deniliyor. Hosseini de, ‘Selamünaleyküm’ diyor. Diğer yandan yokluğunda eksikliği fazlasıyla hissedilen İranlının Beşiktaş maçında oynayıp oynamayacağı merak konusu oldu. Hosseini, Asya kupasında oynanan maçta sakatlanmıştı. Tecrübeli futbolcunun sağlık durumunun hangi aşamada olduğu bilinmiyor.

Sağlık ekibinin vereceği karar doğrultusunda Majid Hosseini’nin Beşiktaş maçında oynayıp oynamayacağına karar verilecek.