Mahmut Arıkan Kayseri şehitlerini andı

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Mahmut Arıkan Kayseri'de 17 Aralık 2016 tarihinde hain terör saldırısına kurban giden Kayseri şehitlerini andı. Arıkan 'Terörün her türlüsünü şiddetle kınıyoruz.' dedi. Detaylar haberimizde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Mahmut Arıkan Kayseri şehitlerini andı

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Mahmut Arıkan Kayseri’de 17 Aralık 2016 tarihinde çarşı iznine çıktığı sırada hain terör saldırısına kurban giden Kayseri şehitlerini andı. Arıkan; 'Terörün her türlüsünü şiddetle kınıyoruz.' dedi.

Arıkan X isimli sosyal medya platformundan paylaşımda bulundu. Paylaşımında; ‘17 Aralık 2016... Bugün Kayseri’de çarşı iznine çıkan askerlerimize düzenlenen hain saldırının 7. yıl dönümü. Şehadete ulaşan, 15 Mehmetçiğimizi rahmet ve minnetle yad ediyor, terörün her türlüsünü şiddetle kınıyorum.’ dedi.

Paylaşımında yer alan videoda; ‘17 Aralık 2017 Kayseri’de çarşı iznine çıkan askerlerimize düzenlenen hain saldırının 7. yıldönümü. Şehadete ulaşan 15 Mehmetçiğimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum. Masum insanların hedef alındığı bu saldırıyı sadece Kayseri değil, tüm Türkiye derinden hissetti. Bugün 2024 bütçe çalışmaları vesilesiyle Ankara’dayız, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bütçe görüşmelerine devam ediyoruz. Fakat aklımız da kalbimiz de güzel şehrimiz Kayseri’de. Bu vesileyle 17 Aralık 2016 tarihini, Türkiye tarihinin en karanlık günlerinden biri olarak hatırlıyor terörün her türlüsünü şiddetle kınıyoruz.’ cümlelerini kullandı.