Maç bitti, yankısı bitmedi! Baki Ersoy, Gaziantep milletvekili ile atıştı – Kayserispor Haberleri

Dün Kayseri'de oynanan Kayserispor – Gaziantep FK maçının ardından sosyal medyada iki takım arasında sözlü sataşmalar yaşandı. Gaziantep İYİ Parti Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban ile Kayseri MHP Milletvekili Baki Ersoy sözlü atışma yaşadı.

Maç bitti, yankısı bitmedi! Baki Ersoy, Gaziantep milletvekili ile atıştı – Kayserispor Haberleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Trendyol Süper Lig 5. Haftasında Kayseri’de oynanan müsabakada Kayserispor ile Gaziantep FK karşı karşıya geldi. Müsabakayı 2-0 kazanan Kayserispor, yenilmezlik serisine devam ederken, puanını da 9 yaptı. 
Maç bittikten sonra yankıları sosyal medyada da devam etti. Gaziantep FK taraftarları bu müsabakada öncesinde otobüslerinin taşlandığını, müsabaka sonrasında ise Kayseri Emniyeti’nin sert müdahalede bulunduğunu iddia etti. 


“Kayseri’de gezerim sokaklarda. Beni de dövün!”
Bu durum üzerine Gaziantep İYİ Parti Milletvekili Mehmet Mustafa Gürban Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, “Şu an Nevşehirdeyim, Kayseri aha şurası hemen. Taraftarlarımızın güvenli şekilde Gaziantep’e gönderilmesi ve bu üzücü olay hakkında il emniyet tarafından bir açıklama yapılması gerekiyor. Yoksa gelir Gaziantep taraftarıyla beraber Kayseri’de gezerim sokaklarda. Beni de dövün!” ifadelerini kullandı.


“Bizde nasıl gelirsen öyle uğurlanırsın”
Kayseri MHP Milletvekili Baki Ersoy ise Gürban’a yanıt olarak,” Biz @GaziantepFK kulüp başkanımız Memik Yılmaz ile görüşüyoruz ve kafasına sizin taraftarlarınızın attığı bozuk para gelerek yaralanan polis memurumuzu takip ediyoruz. Sen işine bak, ha buyur gel, bizde nasıl gelirsen öyle uğurlanırsın onu da unutma..!” dedi.


Ersoy son olarak,” Ne yapayım birde bu arkadaş çıktı,dünyadan haberi yok, Gaziantep FK başkanı Memik Yılmaz ilgilendiğimiz için teşekkür ediyor,kendisine bu açıklamaları için tepki gösteriyor,bu arkadaşta durumdan vazife çıkarıyor” ifadelerine yer verdi.