KSMMMO seçimlerinde 'Vizyon Meslek Grubu' da var

Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nın (KSMMMO) 7-8 Mayıs tarihinde gerçekleştireceği olağan genel kurulunda odaya yönetim adayı olarak Vizyon Meslek Grubu da aday tanıtım toplantısını gerçekleştirdi.

KSMMMO seçimlerinde 'Vizyon Meslek Grubu' da var

Toplantıda konuşan, projelerini anlatan ve grup üyelerini tanıtan Vizyon Meslek Grubu Başkanı Anfer Yılmaz, Vizyon Meslek Grubu olarak mesleğin saygınlığına ve gelişimine katkı sağlayacağını düşündükleri plan ve projelerini anlattı.

Oda olarak eğitime ağırlık vereceklerini ve yeni, istekli üyelere öncelik verilerek onları gözeteceklerini kaydeden Vizyon Meslek Grubu Başkanı Yılmaz, bir bir projelerini anlattı. Ayrıştırmak değil, birlik sağlamak amacında olduklarına değinen Yılmaz, 1305 üyenin ihtiyaçlarına ve isteklerine eğileceklerini belirterek toplam 5 başlık halinde; 'mesleki eğitim ve gelişim, mesleki itibar, meslekte haksız rekabet, meslekte iletişim, sosyal ve kültürel etkinlikler'i içeren projelerini hayata geçireceklerini bildirdi.

ODA ADINA ORMAN KURULACAK
 
Tanıtım programında konuşan Vizyon Meslek Grubu Başkanı Yılmaz, KSMMMO adına bir de orman kurulacağını ve kendisinin bu konu ile bizzat ilgileneceğini ifade ederek, bununla ilgili bir de vakıf kurduklarını kaydetti. Oda adına kurulacak olan ormanın kurulma faaliyetlerine öncülük edeceğini vurgulayan Yılmaz, ileriye dönük olarak Mali Müşavirler Odası'na böyle bir değer kazandıracaklarını belirtti. 

Konuşmaların ardından Vizyon Meslek Grubu üyelerinin tanıtımına geçildiği programda üye listesi şu şekilde oldu: Yönetim Kurulu (Asil); Anfer Yılmaz, Süleyman Şahin, Selçuk Erdaş, Hayriye Güven, Yunus Zengin, Osman Canan, Bülent Özdiraz. Disiplin Kurulu (Asil); Mustafa Tutgun, Adem Gökduman, Bekir Canpolat, Bilgehan Şahin Has, Hüseyin Bayraktar. Denetim Kurulu (Asil); Ertan Yıldırım, Erdem Balta ve Sibel Lokman. HABER: KAAN AKBAŞ