Kreş ücretlerinde artış: Aileler endişeli!

Yılın ilk günlerinde zamlar peş peşe gelirken kreş ücretleri de zamdan nasibini aldı. Son dönemde yaşanan ekonomik dalgalanmalar ve maliyet artışları nedeniyle birçok kreş ücretlerde artış yapma kararı aldı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde…

Kreş ücretlerinde artış: Aileler endişeli!

Ülke genelinde birçok kaleme zam gelirken kreş ücretlerine de zam geldi. Kreş ücretleri ortalama 7 bin 500 liradan 10 bin 300 liraya çıkarılması aileler arasında şaşkınlık yarattı.

Enflasyonun etkisiyle birlikte birçok zam haberi gündemi meşgul ederken, kreş ücretlerine yapılan bu son zam da aileler arasında büyük bir endişe yaratıyor. Ortalama 7 bin 500 lira olan kreş ücretleri, yeni dönemle birlikte 10 bin 300 liraya çıkarıldı. Bu yüzde 37'lik artış, birçok ailenin bütçesini zor durumda bıraktı.

Kreş ücretlerinde artış: Aileler endişeli!

Çalışan ebeveynler, özellikle çocuklarının gelişimi ve güvenliği için kreşleri tercih ediyor. Ancak gelen bu zamlar, aileleri maddi açıdan endişelendirirken, çocuklarının kaliteli bir eğitim ve bakım alabilme konusunda da soru işaretleri oluşturuyor.