Konya'da çok güzel hareketler bunlar - Kayserispor Haberleri

Kayserispor ve Konyaspor taraftarlarının Anadolu Derbisi'nde gösterdikleri karşılıklı dostluk tezahüratları, örnek bir davranış oldu. Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Konya'da çok güzel hareketler bunlar - Kayserispor Haberleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor taraftarı Kapalı Kale, takımlarını yalnız bırakmadı.

Pazar günü futbolseverler için unutulmaz ve örnek bir davranış sergilendi. Anadolu'nun iki köklü takımı Kayserispor ve Konyaspor'un karşılaşmasında, taraftarların sergilediği karşılıklı dostluk mesajları güne damga vurdu. Kayserispor'un taraftar grubu Kapalı Kale, gece yarısı başlayan yolculuğuyla Konya'ya ulaşarak takımlarını yalnız bırakmadı.
Maç boyunca süren coşkulu tezahüratlar, her iki takım taraftarının futbolun rekabetinden çok, dostluğuna vurgu yapmasıyla farklı bir boyut kazandı. Özellikle maç sonunda Konyaspor taraftarının Kayserispor taraftar grubu Kapalı Kale'ye yönelik ‘Allah’a emanet olun, yolunuz açık olsun’ şeklindeki tezahüratı, futbolun birleştirici gücünü bir kez daha gösterdi.. İKi takım taraftarı Şehitlerimizi de unutmadı. Kayserispor Taraftarı 'Şehitler Ölmez' derken, Konyaspor taraftarı da 'Vatan Bölünmez' şeklinde karşılık verdi ve bütün statta bu tezahürat yankılandı. 
Bu anlamlı tezahürat diğer kulüpler için de örnek niteliğinde oldu. Futbolun sadece sahada olmadığını, aynı zamanda birlik ve beraberliğin de ne kadar önemli olduğu görüldü. Maça gelen binlerce taraftar bu güzel dayanışmayı ‘Çok güzel hareketler bunlar’ olarak değerlendirdi.