Komşuda sudan ucuz TOKİ fırsatı!

Kayseri'nin komşu ili Yozgat'ta kaçırılmayacak fırsat ayağınıza geldi. Uygun fiyatlı TOKİ fırsatı için detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Komşuda sudan ucuz TOKİ fırsatı!

Birikimini mantıklı bir yatırımla değerlendirmek isteyenler ve sürekli gelir getirecek ömürlük bir yatırım oluşturmak isteyenler için Kayseri’nin komşu ili Yozgat’ta kaçırılmayacak bir fırsat doğdu.

Yozgat’ta mantıklı bir yatırım arayışında olanlar ve sürekli gelir sağlayacak pasif bir gelir elde etmek isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat ortaya çıktı. Gayrimenkul fiyatlarının zirveye tırmandığı bu dönemde sunulan özel bir fırsat, 48 ilde arsa sahibi olma isteğinde olanlar için yeni bir dönemi başlatacak.

10 bin TL’den başlayan fiyatlarla sahip olunabilecek arsalar için vatandaşlar araştırmalarını sürdürüyor. 

Uzun süredir toprak mülkiyeti elde etmenin yollarını arayanlar, 48 ilde başlayacak olan arsa satışı kurasına katılabilirler. Ömür boyu sürecek bir yatırıma uygun fiyatlarla sahip olmak isteyenler ve artan enflasyona karşı paralarını korumak isteyenler için bu özel fırsata başvurabilecekleri ilk duyuru TOKİ tarafından yapıldı. Ev alma konusunda zorluk yaşayanlar ve kendi arazilerine ev yapma planları olanlar için uygun fiyatlı arsa satışları resmen başladı.

Nasıl başvururum?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan resmi duyuruda, %25 peşinat ödeyenlerin bu kampanyaya katılabileceği belirtilirken, arsa bedelinin 24 ay vade ile taksitlendirilerek KDV istisnası ile birlikte satın alınabileceği aktarıldı.

48 ilde farklı zamanlarda başlayacak olan açık artırmaya 24 Nisan tarihinden itibaren online ortam üzerinden başvurulabilecek.
TOKİ tarafından belirlenen en düşük gayrimenkul için ödenecek teminat tutarı bedelleri ise 10 bin TL olarak belirlendi.