Kombine satışı başladı! O maçlarda bilet devretmek yasak...

Yukatel Kayserispor, yeni sezonda kombine genel satışlarının başladığını duyurdu. Geçen sezon kombine sahibi olan taraftarlara yüzde 15 indirim uygulanacağını belirten sarı-kırmızılı ekip, satışların sadece Kayserispor logolu kartlara yapılacağını açıkladı.

Kombine satışı başladı! O maçlarda bilet devretmek yasak...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sosyal medya üzerinden duyuru yapan Kayserispor, kombine almak isteyen taraftarların dikkat etmesi gereken hususları madde madde yayınladı. Geçen sezon kombine sahibi olan taraftarlara yüzde 15 indirim uygulanacağını dile getiren Kayserispor, sadece Kayserispor logolu kartlara satış yapılacağını da belirtti. Ayrıca BJK-GS-FB takımları maçlarında bilet aktarımı kapalı olacak. Bir sezonda yalnızca 3 kez bilet aktarımı yapılabilecek. 
Kayserispor’dan kombineler hakkında yapılan açıklama şu şekilde;
Geçen sezon kombine sahibi olan taraftarlarımıza %15 indirim uygulanacaktır.
Sadece Kayserispor logolu kartlara satış yapılacaktır.
Kartın vizesinin 31.05.2024 tarihine kadar olması gerekmektedir.  
Kredi kartıyla yapılan satışlarda vade farkı alıcıdan tahsil edilecektir.
Sezon boyu kombine bileti aktarım sayısı “3” adet ile sınırlandırılmıştır. BJK-GS-FB takımları maçlarında bilet aktarımı kapalı olacaktır.
Öğrenciler %15 tüm bloklar, kadın taraftarlar Doğu Üst J Blok %50 indirimli olarak satın alabileceklerdir. İndirimli kombineler transfere kapalı olacaktır. 
Öğrencilerde tüm öğrenci grupları dahil olup öğrenci belgelerini ibraz etmek şartıyla 25 yaş ile sınırlandırılmıştır
10.07.2023 tarihinden itibaren engelli, şehit ve gazi yakınları için Güney alt B bloktan 150 kişi kapasite ile sınırlı olmak şartıyla ücretsiz kombine yüklemesi Passolig gişesinden yüklenecektir. Yüklenen kombine sezon boyu transfere kapalı olacaktır.