Kombi dağıtımında önemli detay…

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, KASKİ'nin Güneş Enerji Santrali projeleri kapsamında bugün Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen tören ile 1000 adet kombi dağıtımı gerçekleştirdi Birçok önemli ismin katıldığı törende önemli bir detay dikkat çekti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberlerinde…

Kombi dağıtımında önemli detay…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bugün Cumhuriyet Meydanı’nda ‘Daha temiz bir Kayseri için tesisat sizden kombi bizden!’ sloganıyla hazırlanan projede 1000 adet kombi dağıtımı gerçekleşti. 

Meydanda düzenlenen törene Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, Kayseri Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm ve Kayseri İlçe belediye başkanları katıldı.

Kombi dağıtımında önemli detay…

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, daha önceki konuşmasında geleceği bugünden kurmaya kararlı olduklarını, güneşin sonsuz enerjisinden ve rüzgârın gücünden ilham alarak Kayseri’de aydınlık bir yarın için çalıştıklarını söyleyerek 1000 adet kombi dağıtacaklarını duyurmuştu.

Vali Gökmen Çiçek, kombi dağıtım töreninde konuşarak, bu projenin enerji tasarrufu bakımından önemli bir adım olduğunu belirtti ve şöyle dedi: “Yapılan bu yatırımlar aslında Türkiye'nin hava kirliliği açısından ve enerji tasarrufu açısından çok önemli. Büyükşehir belediyemize teşekkür ediyorum. İnşallah Kayseri çevre kirliliğinde bu yatırımlarla beraber gereken önlemleri almış olacak.”

Kombi dağıtımında önemli detay…

Kombi dağıtımında dikkat çeken detay ise Eskişehir bağlarında bulunan vatandaşların ısınmak için kömür kullanması hava kirliliğine sebebiyet verdiğinden, dağıtılan kombiler o semtte ikamet eden vatandaşlara dağıtılması büyük takdir topladı.