Kocasinan Yaz Okullarına kayıt hiç bu kadar kolay olmamıştı!

Okullar 14 Haziran Cuma günü tatile giriyor. Kocasinan Belediyesi, çeşitli yaz kurslarıyla çocuklara ve yetişkinlere verimli bir tatil sunuyor. Kolay kayıt işlemleri ve çeşitli kurs seçenekleri hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için Kayseri Anadolu Haber'i tıklayın...

Kocasinan Yaz Okullarına kayıt hiç bu kadar kolay olmamıştı!

Okullar, 14 Haziran Cuma günü tatile girecek. Kocasinan Belediyesi de her yaz döneminde olduğu gibi bu yıl da yaz kursları düzenleyerek çocuklarını sevindirmeye devam ediyor. Kocasinan Belediyesi'nden yapılan açıklamada, ‘Çocuklarımız için yaz kurs kayıtlarının bu kadar kolay yapılabildiğini anladınız mı?’ denildi.

Kolay kayıt işlemi nasıl yapılır?

Yaz kurslarına kayıt olmak için öncelikle Kocasinan Belediyesi'nin resmi internet sitesine girmesi gerekiyor. Kayıt işlemi için şu adımları takip edebilirsiniz: İnternetten kocasinan.bel.tr/kurslar bölümündeki linke TIKLAYIN . Kocasinan Akademi'ye kayıt olmak için internet sitesine girdiğinizde, istediğiniz kursu bulun. Uygun gün ve saatleri işaretleyin. Sizden istenen bilgileri doğru bir şekilde girerek doldurun. Daha sonra izinleri kaydetme bölümüne tıklayın . Kocasinan Akademi kurslarına kayıt olmak bu kadar basit.

Kocasinan Yaz Okullarına kayıt hiç bu kadar kolay olmamıştı!

Çocuklar hem eğlenecek hem öğrenecek

Kocasinan Belediyesi, çeşitli kurslar sunarak çocuklara ve yetişkinlerin yaz tatilini verimli geçirmelerine olanak sağlayacak. İşte bu yıl sunulan kurslar şu şekilde: Futbol, Salon sporları (Basketbol, Voleybol, Taekvondo), Dekoratif ahşap süslemeler resim, Satranç Akıl ve zeka oyunları Çocuk Kulübü - İyi Arkadaşlık ve Akran Etkileşimi Atölyesi (1. sınıfa gitmek için) Çocuk Kulübü - İyi Arkadaşlık ve Akran Etkileşimi Atölyesi (5. ve 6. sınıfa gidecekler için) Çocuk Kulübü - Drama Çocuk Kulübü - Tiyatro Çocuk Kulübü - Ritim Atölyesi Çocuk Kulübü - Keman Çocuk Kulübü - Bağlama 18-65 yaş arası Çocuk Kulübü - Kocasinan Belediyesi Tiyatro Topluluğu 18-25 yaş aralığı Kayabaşı Sosyal Tesisi - Kadın Elbise Dikimi Kursları

Kayıt olmak hiçbir kadar kolay olmamıştı

Kurslara katılmak isteyenler, Kocasinan Belediyesi'nin internet sitesine girerek detaylı bilgilere ulaşabilir ve kayıt işlemlerini kolayca gerçekleştirebilirler. Yaz tatilinde çocukların eğlenerek öğrenmeleri ve çeşitli beceri kazanmaları için Kocasinan Belediyesi'nin sunduğu bu fırsat sunuldu.