Kıvılcımı Ertekin yaktı, Kayseri seferber oldu

Kayserispor taraftarları ve yardımseverler binlerce Kayserili, SMA hastası Aysima için Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin'in öncülüğünde büyük bir destek kampanyası başlattı. Ayrıntılar Kayseri Haberinde...

Kıvılcımı Ertekin yaktı, Kayseri seferber oldu

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, SMA hastası Aysima Tuna bebek için, adeta seferberlik ilan etti. 

Ertekin, Kayseri protokolünün yanı sıra Holding çalışanları ve Kayserili vatandaşları harekete geçiren Ertekin, Kayserispor taraftarlarını da yardım kampanyasına kattı. Aysima'nın tedavisi için gereken parayı temin etmek amacıyla yapılan yardım çağrısı hızla yanıt bulmaya başladı.

Kıvılcımı Ertekin yaktı, Kayseri seferber oldu

Ertekin'in liderliğindeki bu harekete destek veren Kayserispor taraftarları ve birçok yardımsever, Aysima'nın şifa bulması için ellerinden geleni yapıyor. Yardım çağrısına gelen olumlu geri dönüşler, Aysima'nın ailesine umut veriyor. Alpaslan Baki Ertekin, 'Allah razı olsun. Sizin bu fedakarlığınız ve katkınız Aysima’ya nefes olmak için çok büyük bir adım olacak. Dün mesajım üzerine 500 lira, 1000 lira, 2000 lira ve hatta fazlasını yatıran bir çok bağışçımız bana dekontlarını attı. Hepinizden Allah razı olsun.' ifadelerine yer verdi.

Kıvılcımı Ertekin yaktı, Kayseri seferber oldu

Ertekin, ayrıca 'Kapalı Kale uyuma Aysima’ya sahip çık Ahmet Dirgenali, Kapalı Kale, gücümüz neye yetiyorsa. Maddi olarak gücümüz yoksa da sosyal medya gücümüzle, maddi gücü olanlara ulaşmamıza katkı vermiş olun.' diye mesaj attı. Aysima için yapılan bu yardım çağrısı, sadece maddi destekle sınırlı kalmıyor. Birçok vatandaş, sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlarla da destek olma imkanı sağlayacak insanlara duyuru yapıyor.