KİM BU LOCACI BEDAVACILAR!

Ligde kötü günler geçiren Kayserispor'da daha önce ku-lüpte görev yapan bazı yöneticilerin sıkıntılı dönemde dahi 'localardan ücretsiz' yararlandığı iddia edildi.

KİM BU LOCACI BEDAVACILAR!

52 LOCA VAR

KAYSERİSPOR, tarihinin en sıkıntılı dönemini geçirirken bazı isimlerin ise kulübün sırtından sefa sürdüğü iddia edildi. Sezon başında satışa çıkartılan 52 locanın kısa sürede tamamen satıldığı açıklanmıştı. Fakat kısa sürede bunun gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı. Satıldıkları açıklanan locaların aslında bazı isimler için sefa yeri olduğu iddia edildi. 

ESKİ YÖNETİCİLER DE VAR

KAYSERİSPOR’da satıldığı açıklanan localardan bazılarının belediyedeki daire müdürlerinin ve Kayserispor’da geçmiş dönemlerde yöneticilik yapan bazı isimler için sefa sürme yeri olduğu iddia edildi. Daire müdürlerinin ve eski yöneticilerin hiçbir ücret ödemeden locaları istedikleri gibi kullanıp, misafirlerini ağırlamayı sürdürdükleri iddia edildi. 
 
LOCALARI KİMLER KULANIYOR AÇIKLANSIN!
KAYSERİSPOR’A katkıda bulunmaları gereken isimlerin ücret ödemeden locaları keyiflerine göre kullanmaları ise şehirden tepki topluyor. Kayserispor’a gönül verenler, artık birilerinin kulübün sırtından geçinmeyi, külup sayesinde sefa sürmeyi bırakmalarını, locaların kimler tarafından satın alındığını, kimler tarafından kullanıldığını kamuoyuna açıklanmasını istediler. (Spor Servisi)