Kilim mobilya personel alacak!

Kilim mobilya personel alacağını duyurdu. Kaç kişi alınacak? Hangi departmana iş istihdamı sağlanacak? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Kilim mobilya personel alacak!

Kayserili mobilya markası Kilim mobilya personel alacağını duyurdu. İşte detaylar...

1976'da kurulan Kilim mobilya iş istihdamı yapacağını duyurdu. Kilim mobilya yılardan beri oturma grubu, yatak, baza, başlık gibi ürünler üretiyor.

Firma, Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) ofiste çalışabilecek, 1 grafik tasarım uzmanı arıyor. Yapılan iş ilanı duyursunda alınacak personelin "Kayseri'de yaşıyor veya yaşayabilecek, Tercihen Üniversitelerin Grafik Tasarım ve Görsel İletişim Tasarımı bölümlerinden mezun, Art Director Fotoğraf ve video ya hakim ve gerekli ekip ekipman ve programları kullanabilen. Marka yöneticisi ,iletişim sektöründe deneyimli yerel ve ulusal Reklam mecrası yönetimine hakim. Creative yönü olan, deneyimli olan Macintosh ortamında Adobe İllustrator, İndesign, Corel Draw,Photoshop, Freehand programlarını çok iyi derecede kullanabilen, Afiş,insert,katalog,kurumsal kimlik çalışmaları ve kampanya broşürlerinin yapımı ve tasarımlar ile ilgili sorumluluk alabilecek, Daha önceki çalışmalarından uygulamalar sunabilecek, En az 2 yıl deneyime sahip, Ekip çalışmasına uyumlu, Dinamik, insan ilişkilerinde başarılı, süreç ve sonuç odaklı, Fizik ve diksiyonu düzgün, 35 yaşını geçmemiş, Bay adaylar için askerlik yapmış olmak. Bay/Bayan Takım arkadaşları arıyoruz." ifadelerine yer verildi.

İş ilanında servis, sigorta,yemek ve yol sosyal haklarının bulunduğu da ayrıca belirtildi.

İlana https://www.kayserikariyer.com/ilan/grafik-tasarim-uzmani-21607  adresi üzerinden başvurabilirsiniz...