KGC'DEN BİK VE CHP'YE ZİYARET

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Yönetim Kurulu, Veli Altınkaya başkanlığında önce Basın İlan Kurumu Şube Müdürü'nü ardından da CHP İl Başkanını ziyaret etti.

KGC'DEN BİK VE CHP'YE ZİYARET

KAYSERİ Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, Veli Altınkaya başkanlığında bir dizi "hayırlı olsun" ziyaretlerinde ulundu. Altınkaya ve beraberindeki gazeteciler önce Basın İlan Kurumu Kayseri Şube Müdürlüğü'ne atanan  Emrullah Kaya'yı ziyaret etti. Ziyarette kısa bir konuşma yapan KGC Başkanı Veli Altınkaya, Basın İlan Kurumu Kayseri Şube Müdürlüğü'ne atanan Emrullah Kaya'nın geçmişteki görev yerlerinde olduğu gibi Kayseri'de de başarılı olacağına inandığını belirterek, "Birlikte çalışma prensibi içerisinde Kayseri basınını daha iyi yerlere getirmek için uğraşacağız" dedi.  BİK Kayseri Şube Müdürü Emrullah Kaya da Kayseri'yi tanımaya çalıştığını ve Kayseri basınının beklediğinden daha güçlü olduğunu belirterek, "Birlikte çalışıp, şartlarımızı daha iyi hale getirmek istiyoruz" dedi.

ÖZER; "ZİYARETTEN ÇOK MEMNUN OLDUM"

Basın İlan Kurumu ziyaretinden sonra Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığına geçen KGC Yönetimi CHP İl Başkanı Ümit Özer ve yönetimi tarafından kapıda karşılandı. Ziyaretin kameralar karşısındaki bölümünde bir açıklama yapan Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya, "Yeniden göreve gelmenizden dolayı sizi ve ekip arkadaşlarınızı tebrik ediyorum. Kayseri Gazeteciler Cemiyeti olarak Kayseri'nin ve milletimizin yararına yapılacak her türlü işlerinizde yanınızda olacağız" dedi. Başkan Altınkaya, CHP İl Başkanı Ümit Özer'in görev süresi boyunca Kayseri basını ile iyi bir diyalog içinde hareket ettiğini de belirterek, "Yeni dönemde de iyi ilişkiler içinde olacağımızdan şüphem yok" dedi.

Ziyarette söz alan CHP İl Başkanı Ümit Özer ise Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu'nun ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, gazetecilerin zor şartlar altında çalıştığını belirterek, "Biz siyasilere düşen daha rahat ve kolay ortamlar sunabilmektir" dedi.