KGC'de dikkat çeken detay!

Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle şehir protokolü Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'ni (KGC) ziyaret etti. Burada bir detay dikkat çekti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

KGC'de dikkat çeken detay!

Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle şehir protokolü Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'ni (KGC) ziyaret etti. Kalabalık bir ortama ev sahipliği yapan KGC'de o görüntüler dikkat çekti.

KGC'de Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri Milletvekilleri, Hulusi Akar, Ayşe Böhürler, Şaban Çopuroğlu, Murat Cahid Cıngı, Sayın Bayar Özsoy ve parti teşkilatı ile CHP Milletvekili Aşkın Genç, CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin aynı masayı paylaşarak birlik mesajı verdi.

KGC'de dikkat çeken detay

Konuya ilişkin TBMM Milli Savunma Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar konuşma yaptı.

KGC'de dikkat çeken detay

Akar, 'Siyaset tabi ki var ama burada özellikle ve öncelikle bu Kayseri'mizin gelişmesine katkı sağlamak bakımından birliğimizi beraberliğimizi sürdüreceğiz. Çünkü biz tabii ki öncelikle Kayseriliyiz. Kayserimizin daha iyiye gitmesi için, daha güzele gitmesi için, bütün yaşayan vatandaşlarımız, hemşehrilerimiz için elimizden gelen gayreti göstereceğiz' dedi.