KCETAŞ Elemen Arıyor!

Kayseri ve Civarı Elektrik Türk A.Ş. bünyesinde çalıştırmak üzere elektrik sektöründe çalışmak isteyenler için bir fırsat sunuyor! Kayseri ve Civarı Elektrik Türk A.Ş. 30 yeni işçi alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

KCETAŞ Elemen Arıyor!

Şirket, Elektrik Teknikeri ve Elektrik Teknisyeni pozisyonlarında daimi eleman alımı yapacak.
İşe başvurular, 15 Mayıs 2024 tarihine gerçekleşecek.

Aranan Şartlar;

Doğum tarihi: 01.01.1994 sonrası ve 01.01.2002 öncesi doğumlu olmak gerekmektedir.
Eğitim şartı   : Elektrik Kuvvetli Akım Tesislerinde (EKAT) çalışma izin belgesi eğitimine kabul edilen ve aşağıda belirtilen bölümlerin birinden mezun olmak gerekmektedir;

Meslek Lisesi mezunları için;

 1)  Elektrik bölümü mezunu olmak (2008 yılı öncesi mezunlar için).
2)  Elektrik-Elektronik Teknolojisi alanından mezun olmak (2008 yılı sonrası mezunlar için). 
3)  Bu alanlar arasında Elektrik Tesisatçılığı ve Pano Montörlüğü, Endüstriyel Bakım Onarımı, Yüksek Gerilim Sistemleri, Yenilenebilir Enerji Teknolojileri gibi dallar bulunmaktadır.

Meslek Yüksek Okulu mezunları için;

Elektrik, Elektrik Enerjisi Üretim, İletim ve Dağıtımı, Alternatif Enerji Kaynakları Teknolojisi, Raylı Sistem Elektrik ve Elektronik Teknolojisi, Yüksek Gerilim Sistemleri, Elektrik ve Enerji bölümlerinden birinden mezun olmak gerekmektedir.

Sağlık Durumu: Renk körlüğü hastalığı bulunmamak ve ağır ve tehlikeli işlerde çalışabilir sağlık raporu alabilecek durumda olmak gerekmektedir.

Sürücü Belgesi: 4×4 veya 6 tekerlekli iş makinelerini kullanabilecek en az C sınıfı ehliyet, SRC-4 belgesi ve psikoteknik belgesine sahip olmak veya işe alımdan sonra 6 ay içerisinde bu belgeleri ibraz etmek gerekmektedir.

Öğrencilik Durumu: Üniversitelerin 4 yıllık lisans bölümlerinde öğrenci olmamak veya mezun olmamak gerekmektedir. Başvuru esnasında adayların öğrencilik durumu, E-Devlet üzerinden YÖK Başkanlığı Öğrenci ve Mezun Bilgilerinin sorgulanması ile doğrulanacaktır.

Başvuru şartlarına uygun olan adaylar yukarıda belirtilen tarihler arasında başvurularını tamamlayabilirler.