KAYÜ ve ERÜ Rektörleri YÖK Açılış Töreni'nde bir arada - Üniversite Haberleri

Kayseri Üniversitesi (KAYÜ) Rektörü Kurtuluş Karamustafa ve Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Fatih Altun, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) 2023-2024 Akademik Yılı Açılış Töreni'ne katıldı. Tören, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

KAYÜ ve ERÜ Rektörleri YÖK Açılış Töreni'nde bir arada  - Üniversite Haberleri

Kayseri Üniversitesi (KAYÜ) Rektörü Kurtuluş Karamustafa ve Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Fatih Altun, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) 2023-2024 Akademik Yılı Açılış Töreni'ne katıldı. Tören, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşti. 

Rektörler, törende üniversitelerin yeni akademik yılındaki hedeflerini ve vizyonunu paylaştı. Yükseköğretim Kurulu Başkanı Erol Özvar, bilim, teknoloji ve eğitimin önemine vurgu yaparak Yükseköeğretim Kurulu'nun yapay zeka ile çalışmalara başladığını belirtti. Özvar, yapay zekanın diğer kurum ve kuruluşlara olan ilhamının eğitimde de yer aldığını söyledi.

Törene, ERÜ ve KAYÜ akademik kadrosundan önemli isimlerin yanı sıra, eğitim camiasının önde gelen temsilcileri ve diğer üniversitelerin rektörleri katıldı. Akademik dünyanın yoğun ilgi gösterdiği etkinlik, akademik yılın başlangıcında bir buluşma noktası oldu.