KAYÜ bakın öğrencilerini nasıl karşılıyor?

Yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte Kayseri Üniversitesi (KAYÜ), öğrencilerini şehirler arası otobüs terminalinde karşılıyor. Terminaldeki bu hareketlilik, öğrencilerin yeni akademik yıla başlarken yaşadıkları heyecanı da yansıtıyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

KAYÜ bakın öğrencilerini nasıl karşılıyor?

Yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte Kayseri Üniversitesi (KAYÜ), öğrencilerini şehirler arası otobüs terminalinde karşılıyor. Terminaldeki bu hareketlilik, öğrencilerin yeni akademik yıla başlarken yaşadıkları heyecanı da yansıtıyor.

Üniversite yetkililerinin bu karşılama hizmeti, öğrencilerin şehirlerarası seyahatlerinde yeni eğitim öğretim dönemine olumlu bir başlangıç yapmalarını sağlıyor. Bu eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte, terminaller ve şehirler adeta canlanıyor. Özellikle yeni gelen örenciler şehre ayak uydurmanın yanı sıra günlük ihtiyaçlarını karşılayacak rutin işlere veya basit bir örnekle öğrenci ulaşım kartlarını çıkarttırmak için koşturuyor.

KAYÜ öğrencilerini karşılıyor!

Terminaller, öğrencilerin heyecanını yansıtan bir hareketlilikle dolup taşıyor. Özellikle şehre yeni gelen heyecanlı öğrenciler, yeni yerlerine yerleşerek bu döneme hazır şekilde başlmak istiyorlar.

Bu  hareketlilik  şehirde enerjiyi yükselterek yeni başlangıç yılına olumlu izlenim bırakıyor.

KAYÜ öğrencilerini karşılıyor!

Kayseri Üniversitesi Rektörü Kurtuluş Karamustafa ise terminalde üniversite yetkililerinin öğrencileri karşıladığı anları paylaşarak, "Öğrencilerimize en nitelikli hizmeti sunmak için gayret gösteren tüm mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum." ifadesini kullandı.